huvudvärk



Just nu så känns det som om denna blixt träffar mitt huvud...

Tänkte som sagt träna idag för att jag ville få något annat att tänka på och för att jag inte tränat sen igår (A)
men det satte mitt huvud och hals stopp för... mitt i min sista lektion när jag satt och kämpa som mest med en laboration så kom huvudvärken och det halsonda... nu ligger jag hemma med huvudvärk, halsont och förmodligen feber..:(
har inte tid med detta!

/J

dagens bästa

Hantera alla stressiga situationer som en hund... ..
om du inte kan äta det eller leka med det,
kissa på det och gå din väg.





träningssugen

sitter här i skolan och har precis haft historia och har blivit överöst med uppgifter. vill bara träna! det blir gymmet efter skolan sen får vi se om jag inte pallrar mig till ett spinningpass ikväll också, måste börja fixa konditionen inför sommaren. jaja nu blire mat, ciao!

/J

Helg

Helgen har varit riktigt bra, fredagkvällen började med ett gympass med Adrian där jag också mötte Älsklingen nån sekund =) sen åkte jag hem och tog det bara lugnt. På lördagen så hämtade jag morsan vid söderhall och plockade upp älsklingen påvägen hem. efter lite spelande med henne och bröderna så blev det filmkväll och mys.

Söndagen fortsatte ungefär som lördagen slutade, med mys och spelande:)

/J


Första inlägget.

Ja så nu sitter jag här med en liten blogg iaf, efter mycket tjat och funderande.  designen är påväg att uppdateras (inte av mig sj), det är Sara (http://tiger.blogg.se/) som är väldigt snäll och hjälper mig=) Tack så mycket! nej nu ska jag rulla iväg och hämta upp Morsan vid Söderhall!

/J

Ps. (L) Isabella

RSS 2.0