Kvällsunderhållning

Emma skickade denna till mig, en skön snubbe, eller något iaf:D
Titta och njut!



/J

vad är det för bugg i systemet?

ja, detta låter ju som ett datorproblem, med tanke på linjen jag går så kan man ju misstänka det. men detta är något helt annat. denna dag har varit mestadels skit! den startade bra, med Svenska C lektion som rullade förbi utan problem, men sen så har jag en håla som varar mellan 11-14:30 på måndagar. det är rätt drygt men man kan använda tiden till att plugga iaf det blir ju rätt bra i slutändan. men idag så hade jag lite andra planer, jag skulle lösa lite uppgifter som jag hade i två kurser (som sagt, väljer att inte nämna vilka pga. att inte säga vem det är), dessa två kurser har jag haft med en och samma lärare (jag väljer att inte gå ut med namn pga. idiotin i det som komma skall). när jag kom fram till läraren och frågade om hon kunde ta fram uppgifterna till mig så att jag kunde göra dem i samband med att jag löser företagsekonomi A (samtidigt som jag har alltid fräscht och klart för mig).  Svaret jag får av henne är detta "ehm.. jag vet inte vad du ska göra för saker, jag är ganska säker på att jag kastat alla uppgifter och resultat med tanke på att du redan tagit studenten". i detta läge så står jag som förstelnad, jag vill bara skrika rent utsagt.. det jag lyckas få ur mig är helt enkelt bara, "ursäkta, vad sa du precis till mig? *blicken var väl inte den snällaste* " men som sagt, hon fortsätter säga att hon förmodligen kastat dem och sen i nästa andetag så säger hon att hon kastade det för att kursen avslutades i hösten i 3:an.

grejjen med detta är att jag fick ett 4:de år beviljat precis vid den tiden för att göra dessa kurser som jag inte hunnit/orkat med pga. familjeskäl.  Disskutionen fortsätter iaf med att hon står nervöst och skruvar på sig och säger att hon ska leta och se om hon hittar dem men om hon inte gör det så kommer jag behöva göra kursprov på båda kurserna (tror det är 150 eller 200 poäng).  allt detta för att IDIOTEN har KASTAT mina saker!

Nu sitter jag här och har gett henne tid tills imorgon klockan 12 att leta fram mina uppgifter, om hon inte lyckats med det då så kommer jag gå vidare med det, för jag ska tamefan inte behöva göra om något pga hennes klantighet! först blir det rektorn med syon, där får vi hoppas att det löser sig, men det får vi se då.

men det var en del av dagen.. senare så när jag väntat mina timmar för den sista lektionen så när jag är påväg till salen så möter jag en elev som har samma kurs, varav hon informerar mig om att vi inte skall ha någon lektion pga att läraren inte är närvarande. detta har hon då lagt ut inne på Sams infoskärmar och precis utanför deras korridor, så vi från Teknik, Media och de andra programmen förutom Sam har ingen aning om att vi inte har lektion....

Ja, jag vet att hon faktiskt skrivit ut det på dessa skärmar, men helt ärligt, om man har individuellt val med flera olika program så måste man informera dessa program, vi på teknik är ALDRIG ute vid ekonomikorridoren för att vi har allting borta i vår del av skolan.. så jävla dåligt av henne.. jag är så trött på hur informationen sköts på denna skola! svaren vi får är också bara "det är er skyldighet att titta på skärmarna" men vad menar dem med det ? att vi inför VARJE lektion ska springa där? det måste finnas några skyldigheter som lärare att man ser till att informationen går fram till eleverna i fråga. nån stor bugg i systemet är det iaf det är en sak som är väldigt säker.

nu ska jag sluta skriva negativa saker, men jag kände att jag behövde få ut lite ilska. jag väntar just nu på att mamma ska komma hem så jag kan ta bilen till gymmet för att träna bort en del ilska! det ska bli skönt som fan !

/J

Färdigskrivet

Denna helg har varit ganska full av saker, i fredags så gymmade jag med Emma (har du fått tillbaka rörligheten ännu?(A) jag hoppas det iaf!) efter det så åkte jag och Oskar och käkade middag, jäkligt trevligt att bara sitta och snacka skit grabbar emellan, efter lite problem på hemvägen så bestämde jag mig för att lira lite innebandy med några polare från Täby, så vi drog till danderyds gymnasium och lirade i 1-1½ timme, fan så skönt det är att springa av sig lite, jag är ingen hejjare med klubban men springa ifrån dem hela tiden kan jag allt göra!

I lördags så skulle jag följa med för att sitta på bänken på matchen (vi är två målvakter så vi lirar varannan match just nu under försäsongen), men 2 timmar innan matchstart så fick jag reda på att han var sjuk så jag skulle stå. planen var en av de blötaste jag någonsin spelat på, dm djupa pölar/sjöar med vatten både hjälpte och skälpte båda lagen, matchen slutade tillslut med en 4-1 seger för oss men den borde ha slutat med typ 9-1 eller någonting med tanke på alla chanser vi hade. bilder och referat finns på Hemsidan. på kvällen så var det helgens höjdpunkt när det blev biobesök med A =) filmen var Shutter Island som faktiskt inte var så bra som vi trodde, den var mest skum och psykiskt jobbig att titta på. men sällskapet var iaf mysigt=)


Nu sitter jag här och har precis skrivit klart ett referat inför svenska C imorgon, jag ska dra iväg till gymmet senare, får se om det blir  före eller efter middagen, men idag blir det överkroppsträning. genomgång av passet skriver jag efter jag varit där. nu ska jag faktiskt försöka vara seriös med att skriva träningsdagböckerna här!

aja, nu ska jag kolla hur det blir med middagen och allting. vi hörs senare!

/J

Dagen

Vaknat: Check
Fysikplugg : Check
ätit ordentligt: Check
Tränat: Check

så har min dag sett ut idag, inte så rolig om jag ska vara ärlig, fysiken gick iofs rätt så bra, jag löste de talen jag behövde lösa, imorrn innan provet så tänkte jag sätta mig i biblioteket och göra dem igen (får hoppas att jag får göra provet lite tidigare också).. det går så fort detta kapitel, man hinner knappt andas^^ det blev inte bättre av att jag missade första veckan i skolan heller och att alla mina lektioner ligger på individuelltvaltider. så det blir mycket egna studier.

Träningen idag gick inte så bra enligt mig, jag har inte gjort en sämre träning i år, detta var absolut den sämsta denna säsong. även om de andra inte höll med.. men det är bara att ta nya tag och komma igen, snart börjar både vanliga säsongen och domarsäsongen, jag ser fram emot det riktigt ordentligt!  faktiskt så ser jag fram emot Domardelen absolut mest, jag har ju min dröm och det är dags att börja försöka nå den, vägen är sjukt lång och nästan ingen kommer ända fram, men man måste ju sikta högt eller vad tycker ni? talesättet "Sikta mot stjärnorna och kom till månen" passar ganska bra in här tror jag.

aja, nu har jag babblat på här ganska ordentligt, imorgon ska jag iaf in till skolan och sen gymma, vi får se vad dagen bjuder på mer efter det.

ha det bra!
/J

Helgen som varit

sådär, då ska jag lägga in ett inlägg igen, jag har varit kass på detta, jag vet. men nu ska ni få en liten uppdatering.

Fredag: denna tillbringades uppe  i Edsbro med Adrian och några polare och en kortlek, kvällen blev hyffsat lång, jag var inte hemma förens vid 2 snåret (även om jag planerade att vara hemma senast 1.)

Detta gjorde så att lördagen blev ganska jobbig, jag fick ta bilen in till uppsala där jag hade fortsättningskursen inom domarutbildningen, denna startade vid halv 9 i uppsala och slutade inte förens 16. då ringde brodern och sa att det var poker/fest uppe med laget i laglokalen, så självklart åkte jag dit. (det blev sent igen och kvällen slutade inte förens 03:30^^)

domarkursen på söndagen gick ändå rätt bra även om ögonlocken kändes som tegelstenar.

i stora drag var detta min helg faktiskt, lite extra pengar på fickan , en klarad domarutbildning och tillslut så blev det lite sömn på söndagsnatten också!

ja det var hela min helg, nu sitter jag bara här hemma och väntar på att få åka till träningen. ska bli skönt att röra på sig lite igen, även om jag är rädd för hur mina ljumskar kommer kännas. måtte dem må bra idag!

vi hörs senare tror jag. om jag hinner efter träningen!
/J

Sötsaker

I lördags så var jag varit i Tobo, ja vad är det ? ja det var inget speciellt med orten, men den ligger iaf upp mot Tierp. Frågan nu, vad gjorde jag där? jag följde med Jenny, Amanda, Viveca och Annica för att kolla på deras Hunds (Atlas) valpar, 8 stycken till antalet var dem, riktigt söta små saker, vissa galnare än andra, lite bilder fick vi och även lite småfilmer på dem. filmerna ska jag försöka klippa ihop litegrann bara, får se hur det går med det. men några bilder ska jag leta upp nu så ni får se dem ,



Där har vi lite bilder=)
/J

"home" again

sådär, då sitter jag "hemma" igen efter en arbetsdag och sen en tur till Norrtälje för en väldigt trevlig middag med Emma, den höll på att sluta i att jag missade bussen^^ så kan det gå när man sitter och pratar och inte kollar klockan! kvällen var iaf väldigt trevlig, god mat och en massa prat. Så tack för en trevlig kväll Emma:)

nu sitter jag här och läser aftonbladet, fick precis fram en skrämmande men rolig nyhet från Aftonbladet, detta är ett praktexempel på att man inte alltid ska lita på Wikipedia till fullo utan att dubbelkolla informationen man får, här finns artikeln som är lagom pinsam för denna Walesare!

nu ska jag hitta nåt att göra, vi kanske hörs senare.

/J

Skön trötthet

sitter här nu och är påväg isäng, fick jobb imorgon så jag börjar halv 7. skönt att bara ha 15 mins promenad dit nu när jag är uppe i Edsbro. jag är helt slut efter träningen vi hade idag, först och främst var det lite folk pga. sjukdomar, utlandsresor och Sportlov. sånt som man får ta, men det är jävligt jobbigt för dem som är där, vi var iaf alldeles för få på det vi gjorde idag, dessutom så har man benpasset från gymmet i benen och det kändes idag måste jag säga, benen tog sin tid att starta och de tog slut för en gångs skull, konditionen känns ändå hyffsad även om nedträningen är en bit in i sin fas nu, men det kommer bli bättre snart när dosen av träning minskar ett tag. så kroppen får en chans att bygga upp sig igen. aja dagens träning var iaf tung men som vanligt så var den skön och jäkligt rolig. ljumsken kändes på slutet idag, då den blev jäkligt stel och tillslut klickade det nästan i den varje steg jag tog, men men den kommer igen den också!

nu ska jag krypa till kojs för att sen kunna komma upp halv 6 och käka frukost och dra in lite money!

Gnite!
/J

Life ends when you stop living

sådär, då är jag bosatt i edsbro i tre dagar, är hus/kattvakt ^^ drygt och tråkigt som en slaskig vårdag utan sol skulle vissa säga men detta är nog det jag behöver just nu. lite tid utan familjen, det må vara lov och man slipper skolan men jag behöver lite paus från familjen också. lite egen tid för att tänka och ta det lugnt, utan massa problem och saker att tänka på, utan bara att vara.

Allting är fixat, jag behöver knappt lyfta ett finger under dessa dagar, det enda jag behöver göra är att ta mig till träningen och hålla katterna vid liv (det borde inte vara så svårt va ? (; ). nu ska jag se om det finns något att käka till lunch! vi hörs senare.

/J

OS - Final

Ja, OS - Final det är ordet som just nu ligger på de flestas tungor skulle jag säga. min och Adrians är inga undantag till det! Egentligen så skulle vi ha varit 4 st som suttit och kollat på finalen och dessförinnan käkat middag på någon restaurang.. men det sket sig i sista sekunden pga en inblandad.. så sjukt trist.. men men vi får ta det en annan gång inom en väldigt snar framtid tycker jag!  Denna helg har varit sjukt najs, det blev gymmet idag igen och benen blev riktigt ordentligt testade, men det är så jäkla skönt!

jag har lovat dagböcker från träningen, ni ska få dem, men det blir först imorgon när Adrian åkt, just nu har jag inte tid:D

nu är Matchen avgjord också! Canada vann tyvärr den matchen, de var de bättre laget, även om USA var riktigt bra, de vek inte ner sig, och kvitterade när det var så lite som 24,4 sekunder kvar av sista perioden. men Canada avgjorde 8 minuter in i en väldigt bra övertidsperiod.

nu ska vi fortsätta nörda oss här faktiskt, vi har gjort oss förtjänta av det efter gymmande och allt:D

/J

RSS 2.0