Midsommar

Ja, vad hände under midsommarhelgen då? jo, efter att ha slutat tidigt på torsdagen och sen tränat både kondition och styrka så blev det på fredagen lunch och middag hemma hos min farbror med familj och en familj till. slutade hos grannen med en hel del alkohol och snackande. framåt 23 tiden så var vi ett gäng som drog in till Rimbo för att festa lite där. Det slutade med att jag kom hem vid 09:20 och hade sovit en timme (A)  men det var trevligt folk och man lärde känna lite nya :)

Dagen förflöt genom att jag låg och läste lite i den tredje boken i twilight serien och jag och morsan drog även senare iväg och spelade bilbingo (jag vet att det är vad pensionärer gör men hur skönt är det inte då ? man sitter och kryssar i lite nummer och så tutar man om man får bingo. helt underbart när man är lite trött sådär). jag vann iaf 2500 välbehövliga kronor.

På kvällen så blev det en tur ut till Rådmansö för att träffa Jenny, vi satt och snackade och kollade film vilket slutade med att jag sov där. Dagen idag spenderades på deras uteplats med hennes mor och en hel del prat om livet.
Jag hoppas vi gör om det snart =)

Nu ska jag lägga mig ned och läsa igen! jag har köpt den sista delen nu i serien jag nämnde nyss^^ så nu ska här läsas!

Btw, Det löser sig, jag hoppas att du inte mår allt för dåligt även om det nu förmodligen är mer dåligt än bra. Men du vet vart jag finns!

/J

Långhelg

Sådärja! en vecka avklarad på jobbet (även om den var kort^^). just nu sitter jag med löparkläderna på mig för att jag och broder var precis ute och sprang.

Varför jag inte har uppdaterat på ett tag är för att min dator är paj och jag orkar inte fixa den. plus att jag jobbar och tränar så jag orkar inte logga in och skriva när jag kommer hem. datorn jag sitter på är så ruskigt seg.. men men.

Veckan har iaf bestått av träning, jobb, match. Jobbet har gått riktigt bra och vi har det grymt kul! träningen har varit hyffsat bra med gym på måndagen, tisdagen, och idag. Fotbollsträning i tisdags och match igår. idag har jag även sprungit som jag skrev tidigare.

Jag har även startar den tredje boken i Twilight serien! De blir bara bättre och bättre! så nu ska jag nog lägga mig ned och läsa efter att jag duschat! 

Btw, vi körde över Grannarna i ett derby igår med 9-1 ! riktigt skönt! hoppas vi kan hålla i det.


See you folks
/J

Minnen

Jag vill tillbaka tillbaka till detta ställe! det var så jäkla kul! helt underbart!



Jag, Adrian & Charlotte
Egypten sommaren 2007

/J



Rullande igen

Sådär, då rullar vi igen! bilen startar och går som den ska så imorgon ska det bli jobb:)

jag sitter här nu och är lite nere över att jag har läst ut den andra boken i twilight serien (New moon) och inte har den tredje hemma! men imorgon ska jag ändra på det efter jobbet. jag ska försöka hinna med att köpa den eller iaf leta efter den. de är slutsålda överallt.... värdelöst men sant!

aja nu ska jag glida runt lite på internet och se om något roligt hänt. Btw jag hittade en sak för några dagar sedan där EU-kommisionen har gett Microsoft böter på cirka 15 miljarder kronor och det ser ut att kunna bli mer om de inte ger med sig. men men det har hållit på i några år nu och det lär fortsätta i ett antal år till. jag hoppas på att Microsoft får sig en törn så att deras dominans i datorvärlden minskar och ger mindre företag chansen att slå sig igenom med nytänkande.

NU ska jag fortsätta kolla runt!

Ciao folks!

/J

Godmorgon ?

Godmorgon vill jag säga men det passar inte riktigt in i situationen... mer Kass morgon.
Dagen startar med att jag går upp och käkar frukost och fixar till allting för jobbet.. 5 i 5 så går jag ut till bilen för att starta upp den och åka iväg.. vad händer ? jo bilhelvetet startar inte.. så jag drar fram startkablarna för att testa starta den via morsans bil.. händer någonting? nej.. inte ens startmotorn tuggar.. den är död.. så just nu så funderar vi på vad det är med tanke på att den fungerade PRIMA igår. Batteriet är den misstänkte just nu. så jag ska sätta på laddaren och se om bilen startar om några timmar.. gör den inte det så kommer jag dra något gammalt över mig..

/J


Förfest

Med risk att jag kommer bli dödad så kommer detta inlägg iaf ^^
jag har lovat alla bilder som jag kan få tag på från förfesten och studenten och allt sådant. så här kommer det lite bilder från förfesten. (inte alla dock, jag väntar fortfarande på bilder från några personer)


Oskar, Agnes, Marie, Rebecca

vad jag och Adrian gör här det vet jag inte men.

Zanke, Adrian , Jag.

Samma

Samma igen

som sagt, vad gör vi ?

Maja kände sig som en vinnare hela kvällen!

Micke och jag attackerar varandra mer kamerorna.. ^^

Micke igen

Lollo, Johan & Kristofer

Adrian

Hanna & Adrian

Agnes, Maja

snyggaste bilden under denna kväll ^^ Adrian & Kristina

jag bjuder på denna ^^ det kommer komma nån bild till här ;P

Kristofer, Rebecca, Marie, Renato, Micke, Maja & Oskar

vad Micke och Oskar gör där det låter vi  vara osagt ^^  Maja glad som vanligt!


Kvällens charmigaste och snyggaste bild står jag och Kristina för helt klart !


Mer bilder kommer komma, detta är de från min kamera men vi får se vad de andra har att bjuda på!

/J

Ingen match

jag fick ett tråkigt samtal samtidigt som jag städade bilen.. Fritte ringde och berättade att matchen är inställd pga allt regn.. jävla skit också! jag har sett fram emot den matchen länge.. och så får man inte lira pga regnet.. aja.. jag får försöka hitta nåt annat att göra istället.. just nu sitter jag och försöker få tag på alla bilder från studenten och förfesten och allt. ni som har bilder från de 2 ställena får gärna skicka dem på msn så jag kan lägga upp dem.

see you later folks!

/J

Städning

vaknade för någon timme sedan och har nu precis käkat frukost. ska iväg och städa och fixa bilen så att den blir lite fräschare.

Regnar gör det också. idag så är det helt underbart! jag ska spela match ochdet finns inget bättre än att spela fotboll i regn. man känner sig aldrig trött och så blir det lite extra grisigt! ;)

Nu ska jag rulla iväg.

See you folks!

/J


Student 2009

Student 2009

måste bara starta med att säga hur UNDERBART jäkla skönt det är att ta studenten även om jag ska komma tillbaka dit nästa år och göra lite småsaker! en helt sjuk känsla!

det startade i onsdags med studentlunch på skolan och fotografering! efter att ha varit och fixat en skjorta till kostymen i sista sekunden så bar det av upp mot skolan där allting var.. sen måste jag vara lite negativ och säga att det var en av de mest värdelösa saker jag har gjort på skolan! fotograferingen var ju helt ok men lunchen var bara seg och man blev inte mätt på långa vägar.


Sen blev det gym och utgång senare på kvällen men Cecilia och så träffade vi på lite annat folk också! det blev ett ganska ra drag på slutet där innan jag körde hemåt .


Jag skriver inget mer nu om detta.. jag tänkte som sagt lägga upp en massa bilder på allting ända fram tills igår. men min dator har totalkraschat och jag orkar inte ta tag i det själv. jag lämnar bort det till ett företag istället. jag kan lösa det men jag orkar inte lägga ner den tiden och jag har inte den tiden nu heller efter att jag har köpt bil idag !


Där fick ni den nyheten också! jag har köpt bil! :D


CIao


/J


Dålig uppdatering!

Jag vet att jag har uppdaterat riktigt kasst här nu sista dagarna men det har varit mycket med studenten och skolavslutningar för tre bröder och så. men imorgon när jag sitter hemma och degar så ska ni få uppdateringar om studentlunch, avslutningar, studenten och ni skall även få en hel del bilder har jag planerat! så jag hoppas att ni tittar in imorgon på eftermiddagen eller kvällen när allting är uppe =)

Nu ska jag gå och duscha och dra iväg för att festa loss!

Vi hörs som sagt imorgon!

Ciao
/J

gårdagskvällen

matchen igår gick hyffsat bra för mig tycker jag även om man alltid kan vara bättre. men det är ju därför man håller på. för att man vill utvecklas.

senare så satte jag mig ned och läste, läser "Om jag kunde drömma" eller som de flesta känner till den som "twilight". jag läste ut boken nu idag och jag måste säga att den är riktigt bra! så nu sitter jag bara och väntar på att få hem de tre sista delarna så jag har nåt att läsa de närmaste 2 veckorna.

jag har fått tillbaka mitt lässug som jag har tappat under en alltför lång tid. att bara lägga sig ned med en bok är grymt avslappnande och man kan bara njuta. när man vaknar till ur dvalan som man försätter sig själv i så vet man inte hur länge man varit i den. om det var 1 minut eller 3 timmar. det är en extremt skön och trevlig känsla att ha. så nu ska jag fortsätta läsa nästa del så fort jag får hem den och försätta mig i den dvalan igen.

Är det någon som har några boktips?


/J

Match

Jag har inte tid att skriva mer nu för jag ska iväg och döma en match! men jag skriver efter det.

vi hörs senare!

Btw, Go Piratpartiet!

/J

Erbjudande

Jag blev erbjuden här för nån dag sen att gå med i en sak för att få lite fler läsare till bloggen och det är ju alltid trevligt så jag tänkte bara länka till hon som startat det (?) pygmebitch Där har ni länken, kolla gärna in hos henne och skriv en kommentar till henne så ska ni se att ni kommer med också:)

/J

Röstning

Sådär, då var det dags att åka och rösta då! jag hoppas alla som är över 18 gör det. och inte sitter och tror att de inte kan påverka.



/J

God morgon

Denna dag har jag börjat riktigt duktigt måste jag säga själv. jag vaknade vid halv 8 och gick upp, tog på mig t-shirt, shorts och skor. öppnade dörren och började springa! det var riktigt tungt att springa idag pga all pollen som flög i luften.. hade riktigt svårt att få luft ordentligt men när man väl är ute så kan man ju inte sluta. då är det bara att fortsätta.

en liten rolig sak som hände var att jag höll på att springa på ett rådjur. eller springa på var väl fel ord men jag var som minst 20-25 meter ifrån det innan det sprang ifrån vägen jag sprang på.

nu så ska jag trycka i mig en ordentlig frukost och senare så blir det nog lite poker tror jag. Tagga inför finalen i tennisen ska jag också göra !

Det var allt från mig just nu tror jag, vi hörs senare!

/J

Spikmatta

Som jag skrev så har vi införskaffat en spikmatta för att få våra muskler att slappna av lite. jag har hela tiden trott att det är en sak som borde fungera men jag har inte velat lägga ut 600 kr på det. men nu när min kära mor ville införskaffa en så var jag absolut på att göra det. efter att ha testat den så märker jag att den fungerar riktigt bra. först så bränner det och gör ont men efter ett litet tag så slappnar man av mer och mer och det utmynnar i att man blir varm och blodgenomströmningen ökar markant. vilket i sin tur gör så att muskelknutar och dylikt släpper.

Det finns 2 olika sorters spikmattor men jag föredrar den Indiska (den med mindre men fler spikar.




Där har vi den även på bild. ni som inte prövat på en borde definitivt göra det !

det var nog allt om detta.

/J



Fredag

Fredagen var en riktigt skön dag till en början, med bara en lektion och sen hem, taggade inför matchen hela dagen genom att ta det lugnt och kolla på tennisen med en spikmatta under ryggen (förövrigt så var det första gången som jag testade en sådan). Robin Söderling visar där att han kan verkligen spela tennis när han vill och hans psyke som många har klagat på är det definitivt inget fel på alls.

Matchen på kvällen förlorade vid med 2-4... laget spelade inge bra och jag var definitivt inte bra.. gjorde en Oliver Kahn miss.. matchen är bara att glömma även om jag har väldigt svårt att glömma det när jag vet att jag kunde ha spelat mycket bättre än vad jag gjorde.

Utgång blev det sen tillslut också med lite olika resultat för de inblandade.. men vi hade iaf kul och det är ju det viktigaste! lite uppvärmd inför studenten är man nu också=)

Det var nog allt från igår tror jag.

/J

Stressigt

just nu är det stressigt.. jag behöver en bil, och det fort! jag letar och letar och hittar lite olika men det är alltid vissa saker som inte är bra... aja jag kommer nog köpa en skitbil tills jag fått första lönerna. måste ju ha den så att jag kan ta mig till jobbet.

Nu ska jag fortsätta kolla på Tennisen!

Söderling leder med 1-0 i set

/J

Onsdag, Torsdag

Sådär då var jag hemma och nu orkar jag skriva ett inlägg och berätta vad jag har gjort sedan i tisdags.

Tisdagen tillbringades som jag sa tidigare på båten mellan kapellskär och mariehamn. vi var typ 20 personer från tekniktrean som åkte för att dricka, käka och ha det trevligt. Eftermiddagen och kvällen var trevlig, jag var en av de få som var nyktra^^ jag skulle som sagt upp och jobba vid 04:35 så jag ville vara pigg.

vid tio i 5 morgonen efter så åkte jag och farsan till jobbet. dagen förflöt på bra även om det blåste och regnade.

När vi kom hem på kvällen så lirade jag lite boll med min yngsta bror i nån timme och senare så drog jag ut och sprang vid 22 tiden.

dagen idag var blöt och blåsig, men håller man igång på jobbet så känns det inte så mycket, speciellt inte när det är ett så skönt gäng man jobbar med! helt underbara är dem. det finns inte en tråkig stund. Skämten och drygningarna haglar tätare än regndroppar under spöregn^^ (bra liknelse va? ^^)

idag så blev det löpträning med laget och lite snack efteråt.

Just nu så sitter jag här och gör inte mycket alls.. spelar lite poker och lyssnar på "Dead By April"

/J

Tänka

Jag måste tänka.. har mycket tankar.. sticker ut och springer och försöker få dem på rätt plats.

Hörs senare!

/J

Datorkommunikation

Sådär, då är ännu en kurs avslutad! dtorkommunikationen är nu avklarad. jag gjorde det praktiska provet idag och klarade VG, jag fick inte tid för att göra MVG vilket var surt... men men jag får vara nöjd med VG och veta att jag klarar av MVG.

Nu ska jag tagga inför båtresan till Mariehamn med hela tekniktrean! det ska nog bli najs! även om jag får ta det lite lugnt med tanke på att jag ska jobba imorgon vid 06:30 och jag åker hemifrån vid klockan 5.

Jag skriver imorrn tror jag, kommer nog inte åt tidigare!

See you folks!

/J

Grisslehamn - Edsbro IF

Nu kommer äntligen referatet från matchen i fredags. jag gör som vanligt, jag citerar hela referatet som vår tränare skrivit.

"Vinst mot Grisslehamn med 4-2. En Match som har två helt olika halvlekar. .....

Vinst mot Grisslehamn med 4-2. En Match som har två helt olika halvlekar. Den första halvleken är knappt värd att kommentera för våran skull. Medan den andra halvleken är otroligt bra. Den första halvleken är vi inte med i matchen alls. Vi står och tittar på när Grisslehamn spelar. Dom gör vad dom vill. Det är tur att Jocke håller oss kvar i matchen. 1-0 till Grisslehamn i 12: min ett stillastående mittfält och ett vid öppet försvar. 2-0 i 15: minuten står vi och tittar på när Grisslehamn bara tar boll och sätter dit den. Match bilden fortsätter så fram till 40: minuten. Straff till Grisslehamn som Jocke räddar. Vi var överens om att ligga högt med hela laget och fylla på med mycket folk i anfall. Löpa mycket utan boll. Vi gör tvärt om. Vi blir baktunga och står stilla.

Andra halvlek. En rejäl utskällning i paus. Drog upp riktlinjerna igen som jag gjorde före matchen som tydligen ingen lyssnat på. Nu ser man en stor skillnad direkt i andra halvlek. Attityden är där. Nu har vi kopplat på vinnarskallarna. Anfall på anfall kommer från våran del. 1-2 på straff kommer pga en fin genomlöpning av Niklas J som fälls. Joel A sätter straffen säkert i mål. Tid 55: min. I 56 : min kommer nästa chans där Michel träffar ribban och Niklas S träffar en som står på mållinjen. I 57: min Stefan R är igenom Lägger bollen strax utanför. I 81 : minuten slår Petter B ett inlägg som Niklas S tar hand om och gör 2-2. Äntligen Niklas Grattis nu lossnar det !!. I 82 : minuten lägger Petter B en boll på djupet till Michel som kommer fri och gör inget misstag 2-3. I 83 : minten räddar Grisslehamn på mållinjen. Trycket är enormt. I 84 : minten kommer då 2-4 tror vi. Det är bara domaren som har en annan uppfattning. Det är Kenneth slår en misslyckad frispark som målvakten tappar in. Den spelare som är närmast målvakten är Stefan R avstånd ca 3 meter domaren tycker att Stefan irriterar honom på något sätt???. Vi fortsätter att trycka på och i 85 : minuten kommer 2-4 Ett långt inkast från Kenneth J som Stefan R nickar in. Som ni ser så är det bara ett lag på planen i andra halvlek. Bra grabbar. Men nu är det dags att spela två halvlekar vi väldigt bra när vi har rätt attityd. Ta med er det. En stor glädje efter fredagens match. Vill passa på att tala om att två av våra duktiga 95or har gjort debut. Det är Wille P och Linus D båda två var mycket bra. Mera beröm till Jocke som höll oss kvar i matchen. I andra halvlek ska alla ha beröm. För en helgjuten insatts. Tack grabbar.
Fotbolls hälsningar Kenneth Lundberg."


som ni kan se så är jag iaf mycket nöjd med min insats under den matchen! man kan inte må så mycket bättre än när man har spelat riktigt bra och verkligen gjort det man kunnat göra.

Well well Enjoy Folks!

/J

Söndagen

Söndagen har bjudit på mycket blandad kompott. det hela startade med att jag började vixa inför visningen som vi hade idag. märkte ut tomten så att man skulle se vart gränserna gick och fixade rummet och lite så. fick då också en hel del sol på mig även idag vilket är riktigt skönt. Visningen var inte förens vid kvart över 3 så jag fick även vara ute och lira lite boll med bröderna.

Under visningen så drog vi till Anders (fabror) & Annette (räknar henne som min faster även om det inte är möjligt egentligen^^). där käkade jag, mamma och mattias middag. Kyckling grönsaker och lite annat smått och gott. när vi väl kom hem sen så tog jag det lugnt innan alla drog iväg för att bada, så då var man själv kvar.

då fick jag för mig att jag skulle sticka ut och springa för att bli av med min irritation som jag gått och burit på hela dagen. så 4-5 km senare och benhinnor som värkte så jag inte kunde stödja på dem så kände jag mig duktig och glad igen!

nu sitter jag här och funderar på att sova i vetskapen av att jag har varit duktig nog att springa (till saken hör är att jag hatar att springa)

vi får se hur det blir med det. men jag vet att imorgon så blir det ett prov i skolan och sen inget mer, gymmet efter och sen hemresa:)

hörs imorgon folks! Gnite

/J

RSS 2.0