26 September

God morgon!
Sovit - Check, tror jag.. 3½ timme blev det iaf inatt! men klart värt det.
lönen kom i förrgår vilket brukar tyda på att man gör av med lite pengar men icke! istället är/har denna helg varit full av jobb och dömning, men vad gör det när man tjänar pengar och har kul. igår blev det en division 6 match igen och dessutom en gransk, det är mycket trevligt, speciellt när det går bra för en själv.

Nu ska jag inte skriva så mycket mer än att dagen kommer bestå av att jag öppnar och 40 min och sen vid 14 så tar jag bilen upp till Roslagsbro för att döma en Match som kan betyda avancemang upp till Div 4  för Roslagsbro,

aja, vi hörs senare ikväll!

/J

24 september

vad gör man dessa dagar? jo man söker jobb, dömer matcher och slöar.. hur värdelöst som helst, spec när man har träningsförbud och när väl det släppt så börjar man bli förkyld istället. drygt som fan! just nu sitter jag och funderar på hur man ska handskas med arbetsintervjun man har på tisdag, det är skönt att man fått en iaf, så man har något att se fram emot och hoppas på.

Nog om det, just nu så sitter jag och taggar till inför matchen jag ska döma mellan BKV Norrtälje och enköping, 94:or idag, får se hur det går med det. pojklag är alltid värre än herrlag, föräldrar på läktarna som tror sig kunna allt (när dem i själva verket inte kan någonting alls), högre tempo. men det är roligare att döma när dem faktiskt kan spela fotboll, det blir lite mer av allting då på något sätt.

aja, jag ska iväg nu jag. matchen börjar 20 i Norrtälje så måste käka och packa innan jag åker dit.

vi hörs senare!
/J

Adrian 20!

Sådär då var "lill"killen stor då! infirat och allting! Dagen igår blev grymt lyckad. Gokart, femkamp, förvåning över någon medverkande och som avslutning en trevlig middag! jag vet inte vad man ska säga mer än Grattis Adrian! hoppas dagen blev något att ha i minnet. Bilder ska jag lägga upp senare men jag har inte fått dem av Malin ännu. det kanske blir så att jag får dem på fredag efter ballonguppstigningen som vi får hoppas äger rum då (inställt igår)

Ps: Grattis till femkampsvinsten! jag vet att det kändes grymt ;)

nu ska jag hitta något att skriva om, jag har funderat på att kasta upp något boktips, får se vilken bok jag väljer idag!

/J

valet 2010

då sitter man och kollar på valvakan,  någon annan som gör det? eller har ni inte röstat? (dåligt isåfall om ni inte har gjort det) just nu så går det bra enligt mig, alliansen går framåt och har en helt egen majoritet just nu. får hoppas att den håller!

nu ska jag fortsätta prata skit med min far och kolla på hur det går.

/Jt

pain is real suffering

god förmiddag, jag satt och kolla lite fotbollsklipp på aftonbladet när jag hittade detta, jag såg matchen när det hände och det var en mindre trevlig syn.. de som har svårt för starka bilder bör inte kolla på detta klipp. men det är ren smärta! jag har aldrig haft av benet men nyckelben på flera ställen och fingrar har jag ändå hunnit med så jag vet hur jävla ont detta gör..

 

vi hörs efter min match som jag snart ska iväg på, säsongen är snart slut... :/

 

/J


I´m blue.

då är jag hemma efter att ha varit och kollar på blue man group med Pappa, Marie, Mattias och Niklas. jag hade sett framför mig någonting RIKTIGT bra men jag blev faktiskt besviken, klart att det var bra men inte så bra så det var värt 700 kr styck.. 300 hade räckt bra i min mening, men man kan inte alltid ha tur med sina val. jag hade definitivt ångrat mig om jag inte åkt för att kolla.

 

Nu sitter jag här och ska egentligen bara lägga mig och läsa en bok innan det är sovdags, så vi hörs imorgon!

om det blir före matchen eller efter det får vi se, men någonting blir det iaf.

 

/J

då är jag hemma efter att ha varit och kollar på blue man group med Pappa, Marie, Mattias och Niklas. jag hade sett framför mig någonting RIKTIGT bra men jag blev faktiskt besviken, klart att det var bra men inte så bra så det var värt 700 kr styck.. 300 hade räckt bra i min mening, men man kan inte alltid ha tur med sina val. jag hade definitivt ångrat mig om jag inte åkt för att kolla.

Trygg hansa

ibland är man glad att man är försäkrad, många struntar i att försäkra sig själv och sina barn för att "det kostar för mycket" men vad gör dem när det väl händer något? jo dem vill att samhället ska ta hand om dem istället och det blir ett fasligt liv på alla tidningar om hur dåligt den nuvarande regeringens politik fungerar och att sjukvården måste få mer pengar och blablabla.. men vad händer om man nu är försäkrad? jo det kan jag om någon visa^^ jag har använt mig av dessa försäkringar många gånger, men nu senast så var det Nyckelbensbrottet jag råkade ut för, allting blir betalt (2 operationer, kostnader för att fixa  till det sjukt fula ärret och dessutom ersättning för att jag inte kan använda armen till 100%). väldigt skönt för att bara behöva betala 100 kr/månad.



Så ser det ut.. inte riktigt så snyggt som  det borde kunna vara efter att en kirurg varit där..

nu ska jag fortsätta vara arg över att p-vakten sket fullständigt i min fråga, vilket resulterade i en p-bot på 550 kr.. den bion blev dyr..

/J

Monster

Monster! grym låt, någon som vet vilken jag menar ? grym är den iaf! nu sitter jag här och försöker ta igen mig efter att ha dömt ännu en match, man är lite mör i låren måste jag erkänna faktiskt :)

kvällen kommer inte bestå av så mycket alls egentligen, bara intag av vätska och klickande på musen.

men det jag tänkte skriva om tidigare var iaf valdebatten som var idag, jag måste säga att Reinfeldt är en grym talare och jag förstår varför moderaterna vinner röster av sossarna, de har helt enkelt bättre lösningar på problemen som kommer upp. men det är fortfarande det sista "rat" racet kvar innan de små men ack så viktiga papperslapparna ska ner i urnorna. någon som vet hur den kommer rösta på söndag?

/J

Spring i benen

god dag gott folk! jag sitter här på en blixtvisit bara, var och dömde match precis och ska nu snart iväg på nästa. ryggen som kraschade i tisdags är väl bättre än förut men fortfarande inte riktigt bra. jag får se vad kiropraktorn gör åt det imorgon förmiddag. jag ska skriva lite mer när jag kommer hem tror jag, har en liten sak jag måste skriva om tror jag!

ska iväg nu iaf för att döma vallentuna - Brommapojkarna.

ha det gött!
/J

One Shot, One opportunity

Denna helg har varit full från början till slut, Lördagen tillbringade jag i Riala med att döma en match innan jag och Malin drog på kräftskiva i Rimbo. en riktigt skön kväll förutom att den tog slut lite väl tidigt .. när det var som roligast, men man kan inte få allting här i livet. Söndagen blev det även där en match I riala, denna gång så var det herrarna som lirade.

Dömningen går bra som sagt, jag har min första match på nästa nivå nu redan på torsdag! ska bli grymt kul att ta sig an det!

men söndagen var inte slut där, framåt 00:00 så drog jag, kicki och Alexandra iväg till Mcdonalds^^ ja, vad gör man inte när dem är sugna på glass. sen försökte vi kolla på en film men det gick som senast då det bara var snarkningar som hördes.

Dagens strapatser blev en tur till tandläkaren och en tur till gymmet innan jag hämtade upp Elin för att åka och kolla lite fotboll uppe i Edsbro. kallt men trevligt var det.

Nu ska jag försöka ta det lite lugnt innan jag tänkte lägga mig och sova inför gymmet imorgon, måste vara lite piggare än vad jag var idag.

Btw, det kanske kommer lite bilder från i lördags, men jag måste se om jag kan få tag på dem först!

/J


återuppståndelse

Jag kan inte gå på vatten men återuppstå verkar jag i vart fall kunna göra, för det är väl inget mindre än det jag gör nu i era ögon.

Jag tänker inte dra så mycket om min sommar och så, jag tänkte mer börja skriva lite om dagarna som går och går.

men lite ska jag hinna med!

Sommaren har bestått av mycket turbulens med negativa saker men också mycket positivt, nyfunna vänner, utveckling inom min största dröm några lediga dagar ute i skärgården och så ett helt sjukt underbart 20 årsfirande från nära och kära! Tack för det! jag låter bilderna tala sitt tydliga språk istället för en massa text, de säger ju att en bild säger mer än 1000 ord.

vi börjar lite lätt med en bild från höjdpunkten "20 årsfesten"


Ja bilden säger allt, kvällen fortsatte med detta efter en tur på grönan och mycket runtåkande med denna enormt fina ögonbindel!


några dagar ute på djurö med Fader, Broder och Marie.





en liten ploybild med Victor från en kväll ute.


och så en av de grejjer jag gjort som jag verkligen tycker om. fotboll och dömning, drömmen lever och jag får hoppas att jag kan få den uppfylld!

Ja, det var inte ett så roligt inlägg i sig men det blir väl bättre när det blir lite dagligare inlägg och bilder.
nu ska jag sova inför matchen imorgon som jag ska döma och kräftskivan som ska äga rum ute i bushen.

Godnatt!
/J


RSS 2.0