Chaufför

Så sitter man här nu, har precis lämnat av Isabella och hennes kompisar på en fest i nt, ska hämta hem Bella senare=) vi får se hur många det är som vill ha skjuts, skulle vara najs om det är några (pengar (A)  ) som vill ha det:) nu ska jag sätta mig och kolla film och dricka kaffe^^ vi hörs senare!

/J

Jobb

Idag har jag jobbat hela dagen lång, det började med attjag åkte iväg vid 05:10 mot vaxholm och jobbade där till klockan 13. skönt att sluta tidigt:) dagen bestod av att hjälpa "apan" david att klättra upp i ett träd för att fälla lite grenar som var ivägen (han är Arborist). jag måste säga att det var riktigt kul att se hur han klängde där i tallen:P  vid lunchen vid 10 så fick jag reda på att morsan blivit tvungen att åka in till Akuten med min  bror Mattias. han hade tydligen ramlat i skogen när han var ute med vår lilla hund=/

När jag kom hem vid 15 tiden så hjälpte jag pappa att flytta lite grejjer från hans lägenhet och sen så åkte jag in till friskis för att jobba, det är där jag sitter nu. Jag har fått svar från Mattias att det bara var en rejäl stukning (skönt det).

Nu måste jag lägga till att de svenska skidherrarna floppade  totalt idag på stafetten. Rickardsson, hur kan man tappa så mycket på en sträcka? ni är ju alla elitskidåkare, ni ska väl inte kunna tappa så mycket på den lilla sträckan?  det var iofs inte första ggn han har tappat i en stafett. han har varit med en gång till och på den sträckan så tappade han över 2 minuter. kan inte Sverige få fram någon bättre än det? om det är så som det verkar så tycker jag att det är pinsamt!

Vad tycker ni?

/J

Ny Design..

..men fortfarande inte nöjd.

Varför blir det så? Eller snarare, varför blir det INTE så?
Man vill ju bli nöjd. Jag som hade massa idéer.. Blä.
Menmen, jag ska sätta mig ner och fundera lite så får vi se..
Kanske kommer på nåt roligt senare. (?)
Iallfall så vart den här headern bättre än den förra som jag gjorde i all hast.

Nu ska jag kila iväg, kanske att jag får gästblogga här igen. Vem vet!?
// Sara "Tiger" Andersson

Frukost

idag vaknade jag halv 10 och kände mig faktiskt pigg, det kanske beror på att jag somnade vid 12 framför Tears of the sun. (Grymt bra film måste jag säga!) har sett den ett antal ggr. idag ska jag klippa mig har jag till 100% bestämt, hon som brukar klippa mig jobbar idag så då blir det av. senare så ska jag ner till täby eller mörby. jag får se om jag hittar på någe kul där nere eller om det bara blir en fram och tillbaka tur.

btw, Pokerkväll ikväll? det skulle vara riktigt najs! nån som är sugen mer än det vanliga gänget vi brukar vara så hör av er;P

/J

Andra CL-kvällen

sitter här nu igen efter en riktigt skön dag. idag är det andra Champions-league kvällen för detta år.
Chelsea - Juventus
Real Madrid - Liverpool
Sporting - Bayern München
Villarreal - Panathinaikos

jag och Niklas (yngsta brodern) skar paprika och gurka och blandade dip:) riktigt gott är det kan jag lova er!

Idag så har jag inte gjort så mycket, jag sov ut till halv 12, gick upp och spelade lite med mina 2 andra bröder, det slutade med att ena av dem lackade ur och vägrar nu spela mer med mig(A). senare så försökte jag få ihop att Jag, Isabella, Moa och Adrian skulle spela bowling eller göra något annat, men efter mycket om och men så har vi nu kommit fram till att vi ska försöka göra nåt på fredag kväll istället.

men nu ska jag fortsätta titta på Real mot Liverpool. jag skriver kanske senare!

/J

Tisdag, eller är det onsdag?

jag sitter här nu ganska nöjt, men jag har ett stort problem. jag har hela dagen trott att det varit onsdag idag, mycket irriterande kan jag säga. Idag hade jag sovmorgon så jag behövde inte gå upp förens halv 5, riktigt skönt faktiskt. vi började inte jobba förens vid halv 7 idag så. dagen var riktigt skön, solen sken och det var mellan 0 och -4 grader. det flöt på riktigt bra förutom vissa personer som inte förstod att de va ivägen.. (men det är inte direkt ovanligt).

när jag kom hem så firade jag brorsan lite och käkade middag och glass. efter det så kände jag att mitt chokladsug hade kommit tillbaka, (haft det hela dagen) så jag tog bilen och åkte ner till Ica. jag trodde att 25 kr räckte så jag tog med mig det. men när jag kommer fram till kassan och lämnade fram min efterlängtade choklad, men den kostade 25,5.... men idag så satt det en snäll Kassörska där så hon tyckte att jag kunde få 50 öre av henne:) tack där Sandra=)
det räddade seriöst min kväll, att sitta framför champions league utan det som jag suktat efter hela dagen hade varit ett rent helvete!

så nu sitter jag här och tittar på Inter - Manchester United (36 minuten, Resultat 0-0) och äter min underbara choklad.

jag skriver lite senare!

/J

Jobb

har typ precis kommit hem, eller jag har hunnit äta.  jobbet idag var tungt.. jag vet inte hur många ton blötsnö  och is jag har flyttat på men många ton är det. bättre blev det inte av att de jag jobbade med inte jobbade ordentligt.. utan den ena stog och funderade på HUR de skulle göra och den andra pratade i telefonen...jag förstår inte varför man inte kan ha ett headset när man pratar i telefonen.. men men.

Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt, är i stort behov av massage efter 2 dagars snöröjning. värre kommer det förmodligen bli imorgon:P

jag hade tänkt att åka och gymma idag men Niklas är sjuk så mamma åkte ned med honom till vårdcentralen och då har jag ju ingen bil så det får bli imorgon istället.

Btw, Lägg ner Saab och starta ett företag som kan överleva på egen hand.

/J

Helgen

Helgen har varit trevlig. Igår så åkte jag och älsklingen på Bio, sen när vi åkte hem så började det snöa. vilket skulle betyda att jag förmodligen  skulle bli tvungen att åka till vaxholm på natten för att jobba. men jag slapp det:) först vid klockan halv 9 så ringde telefonen, så jag pallrade mig upp och pussade Älsklingen hejdå. det blev tillslut 7 timmars jobb. det är välbehövliga pengar för mig det.  imorgon blire upp vid halv 4 för att åka igen. börjar halv 6 ^^  men nu ska jag testa ett nytt spel och kolla på sporten så vi hörs!

Ciao
/J

Lov!

Så jäkla skönt! idag har jag gjort ett prov och nu känns skolan väldigt mycket lättare att ta tag i=) dessutom så har man lov nu!  dessvärre så vet jag inte vad jag ska göra på loveT:P jag har inget jobb... tyvärr.. det blev inget med det som jag trodde. men jag får helt enkelt ta och göra andra sakeR=) så om någon har nåt tips så lämna gärna en kommentar. 

men nu ska jag ta och åka ner till rimbo med familjen och käka pizza tydligen:) men vi hörs senare!

/J

Mysig kväll

Idag så började dagen med att jag och mamma åkte in till NT där jag gick på min enda lektion samtidigt som mamma lämnade in bilen på verkstan för lagning av det som gick sönder när hon  körde på ett rådjur igårkväll. vi fick vänta ett tag på hyrbilen men när den väl kom så la jag beslag på nycklarna och drog iväg=)  lite kul va det pga att bilen var bucklig xD bilen var riktigt soft faktiskt och den är riktigt pigg.

sen så käkade vi på donken och drog sen hemmåt. när jag va hemma så skrev jag lite på samuppgiften som skall vara inlämnad imorgon. senare så messade jag älsklingen och frågade om jag inte kunde komma till henne:) 

så vid 7 tiden så var jag där:) vi tillbringade tiden framför tvn och pratade och mös:) Tack för en riktigt mysig kväll Älskling:) <3

men nu måste jag sova för att min minsta lillebror på 8 år kom och frågade mig idag om inte jag kunde köra honom till fritids till klockan 7xD han ville åka med mig i den nya bilen:) så vem kan säga nej till det ?=)

aja godnatt på er!

Ciao
/J

Nummer

Nu har jag äntligen lyckats lösa alla problem med mina 2 mobiloperatörer så jag har inom en vecka mitt vanliga nummer tillbaka =)  jag säger till när det är färdigt så att ni som faktiskt bryr er vet om det ;)

Ciao
/J

Dagens citat

"Men ligger de i Holland eller Nederländerna?"
ett skönt citat av Patrik när vi satt och pratade om vart "the pirate bay" servarna ligger^^

/J

Saab

Nu är det bestämt, Saab kommer behöva bli ett självständigt företag för att överleva. Gm vill att de börjar rekonstruera Saab innan  årsskiftet. annars kommer GM ta bort sin hand ifrån dem och låta dem gå i konkurs.

GM har länge försökt få den svenska staten (de har krävt sammanlagt 280 miljarder från Sverige, Kanada och USA tillsammans för att rädda vissa bolag som de äger) att gå in och rädda Saab men regeringen säger nej, de säger att de svenska skattebetalarna inte ska behöva gå in och betala för ett företag som inte har någon som helst vinstchans. tyvärr kommer det leda till stora varsel men ett företag som inte går plus kan helt enkelt inte överleva, det säger sig självt.

Saab har under de senaste 20 åren gått med vinst endast ett (1) av dem. GM har sammanlagt pumpat in  cirka 25 miljarder kronor i företaget. hade det varit ett mindre företag så hade det gått i konkurs för cirka 19 år sedan. så varför ska då vi försöka rädda detta företag nu? det må vara ett stort företag med många arbetsplatser men det går inte med vinst. logiken säger helt enkelt "lägg ner". 

Min personliga uppfattning är att världsmarknaden har alldeles för många biltillverkare och alldeles för få miljöbilstillverkare.  Det kanske är dags att lämna den nu uråldrade bilindustrin och börja utveckla nytt inom miljön (om det är miljöbilar eller andra fortskaffningsmedel spelar ingen roll). sverige har alltid varit ett ledade land i ny teknik och vi har visat vägen för många andra mycket större länder. så varför kan vi inte göra det igen? Lägg ner Saab eller rekonstruera det till ett företag som tar fram mer miljöinriktade produkter som den vanliga privatpersonen har råd med. Om det görs på rätt sätt så kommer det att bli fler arbetstillfällen än vad Saab nu ger Sverige,  tyvärr så kommer det bli en del som blir arbetslösa under en övergångsperiod men i slutändan så kommer det förmodligen gynna hela landet.
man kan använda ett uttryck som en kompis till mig använde (som jag till en början tyckte var fel men jag har nu ändrat mig efter att jag har gjort lite egen research på området).  "Gör om, gör rätt" .  Det låter lite grovt om man läser det rakt av men om man tänker efter lite så är det förmodligen det som  Sverige behöver för att återigen bli ett ledande land inom bil/transport industrin.

Det var lite egna tankar om detta ämne men vi får se inom det närmsta året hur det kommer gå och hur Saab utvecklas.

jag kommer säkert komma med fler inlägg om både Saab och GM. 
Ciao
/J


sent

Nu sitter jag här igen... klockan är alldeles för mycket och ajg vet inte vad jag ska göra... jag kan inte sova så jag satte mig här igen och startade en pokerturnering... som oturligt nog går riktigt bra..
jag vet inte vad jag ska göra.. jag måste kunna sova för att bli frisk och orka.. men jag klarar det inte.. jag bara tänker.. direkt när alla sover så börjar jag tänka... och jag blir pigg som en mört och fortsätter vara det även om ajg försöker slappna av och sova..

/J

The pirate bay

Ja och så är då rättegången igång nu, denna idiotiska rättegång där film och musikbranschen sitter och styr vår svaga (iaf inom detta) regering. det är nu 4 st "ägare" till The pirate bay som sitter åtalade för ”exemplarframställning” och tillgängliggörandet" och har dessutom ett skadeståndskrav på sig på 117 miljoner kronor. men redan idag, den andra dagen så har åklagaren tagit beslutet att dra tillbaka en av åtalspunkterna "Kammaråklagare Håkan Roswall ändrade på tisdagen gärningsbeskrivningen för de åtalade brotten och tog bort ordet ”exemplarframställning”, medan ”tillgängliggörandet” står kvar som tidigare." det innebär att om det blir en fällande dom så kommer domen inte bli lika hård som den skulle ha varit annars.


Jag personligen tycker att detta är en helt sjuk sak som händer, jag står till 100% bakom de 4 åtalade. de blir åtalade för att de har skapat en tjänst för fildelning (fildelning är inte ett lagbrott) där de har skrivit in i avtalet att det inte lagras någonting på deras servrar och att de som delar ut material ansvarar för att upphovsrätten följs. nu när de blir åtalade så pratar alla om att fildelning är ett brott och att de stackars film/spel/musikbolagen förlorar intäkter. men snälla nån, världen utvecklas, det kommer nya sätt för allt. det var en sådan här kris för cirka 30 år sedan också, när diskoteken började bränna ut de låtar de ville spela på egna skivor (eller vad det nu användes på den tiden (A)  ). då gick allt ifrån dansbandsbranschen till vanlig pop och sådan musik in och sa att DET måste förbjudas för att diskoteken gjorde så att allmänheten kunde lyssna på deras musik utan att betala ett öre. men se nu 30 år senare, är dansbandsmusiken utdöd? är de andra musikstilarna utdöda? nej, de har utvecklats efter hur världen ser ut och de tjänar fortfarande pengar på sin musik.

det är precis i en sådan situation vi är i nu, och även denna gång så kommer det lösa sig utan massa problem med lagar och skadestånd hit och dit. titta bara på musikbranschen, den har redan börjat utveckla sig genom att de säljer musik över internet så att man kan ladda ner låtarna för några kronor styck. den branschen har gått framåt med enorm styrka och skivbolagen tjänar stora pengar på det. men nämner de någonting om det ? nej de är tysta om det för de vill både äta kakan och ha den kvar. de får även gratis reklam för väldigt många lyssnar på musiken och märker att denna va inte bra då köper vi inte den, men denna var väldigt bra, då köper vi den.

spelbranschen får också  en enorm reklam och de går enligt undersökningar väldigt mycket plus på den så kallade "illegala" nedladdningen. en privatperson som laddar ner ett spel prövar spelet direkt och märker antingen att det är bra eller dåligt och utifrån det så köper den spelet eller inte. det ger spelaren en chans att bara köpa bra spel och på så sätt stödja de tillverkarna som faktiskt skapar kvalitetsspel. då finns det självklart företag som blir förbannade för att de förlorar pengar. men om man tänker efter, köper du en bil utan att ha prövat på flera märken? nej du prövar bilarna för att se vilken du trivs mest med och sen så köper du den bilen. det är ingen skillnad mellan spel och bilar förutom att värdet på ett spel och en bil är lite olika.

Filmbranschen är den som tar mest stryk av nedladdningen. de drar mest in pengar på biobesök och väldigt "lite" på ren försäljning av filmerna. jag sj vet att jag köper få filmer men de jag köper är de allra bästa och det är bara de jag vill stödja.

jag tycker helt enkelt att allt måste utvecklas och man måste se de positiva sakerna i den nya tekniken.

Vad tycker du som läser ? (om du orkade läsa detta inlägg)
släng gärna in en kommentar om vad du tycker:)

Ciao
/J

Soft dag.

även om dagen började med magont och förkylning så blev den rätt så bra iaf. först så kom jag in och jobbade lite samhälle och sen blev det kemi, det följdes upp av en väldigt skön vinst mot Adrian i schack ;) (U got owned man xD). så då gick jag nöjt upp till nästa lektion, trodde jag iaf. men det visade sig att den läraren inte var i skolan idag så då blev det lite drivande i klassen i datasalen och även lite plugg (ovanligt för att vara mig sj just nu). så det tog fram till kvart i 2 innan vi hade lektion igen.

Just nu så har jag precis käkat mat och sitter och spelar lite och kollar på nyheterna:)

Ciao

/J

dagens bästa

En liten 12-årig kille, som släpade på en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla byn. Han sa till bordellmamman: - Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte härifrån förrän jag har fått det jag vill ha! Bordellmamman, som struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund, men sa sedan: - OK då, välj ut en av mina flickor. Han frågade: - Har någon av dem någon sjukdom? Bordellmamman svarade naturligtvis Nej, men pojken påpekade: - Det snackas om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha! Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade: - Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom? Han svarade, om än lite motvilligt: - Jo, ikväll när jag kommer hem så skall mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så jag kommer att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem igen så kommer han att spänna på morsan, och i morgon knullar hon som vanligt med brevbäraren. - Och det är DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda!

Ganska skön om jag får säga det sj ;P

Trött

sitter här nu och pluggar lite CCNA B (Datorkommunikation B). jag har börjat bli sjuk igen.. så trist.. men vad ska man göra ? det e bara att stå ut. jag vet att det kommer gå över snart, när livet kanske går tillbaka till lite mer normala vanor? eller normala vet jag inte. men en vardag utan att man behöver undra över hur det kommer bli i framtiden.  inatt sov jag inte mycket alls... (därför jag är hemma) först pratade jag och Isabella till typ klockan 2, sen så låg jag och tänkte på hur resten av livet ser ut just nu. det gjorde jag fram till typ klockan 3 halv 4 eller nåt..  fört då kunde jag somna, TRODDE jag.. det tog väl fram till 5 iaf innan jag verkligen somnade ordentligt..

nu så sitter jag osm sagt och pluggar och ska göra det i cirka en timme till sen får vi se vad jag hittar på idag.. kanske blire lite spel.. jag ville träna men det går inte nu:/

Ps. Jag väntar fortfarande, bara så du vet.

Isabella<3

hörs senare!
/J

Fredagkväll

ett lite försenat inlägg om hur jag och Adrian hade det i fredags kväll, vi jobbade på friskis till typ halv 8 innan vi fick typ springa i ett iskallt Nt för att hinna fram till maten på balen, när vi väl kom fram så märkte vi att det inte var spec många där och allt var som vi hade befarat, grupperat mellan linjer och klasser... så dryygt... aja vi hittade iaf 3 st trevliga tjejer som vi käkade och pratade med under hela kvällen. jag och Amanda kom till och med fram till att vi känner samma personer och att hon känner flera som bor typ vid mig (hur svårt det än är att förstå så har jag faktiskt några som bor i närheten av mig (;  ).

Vi kom hem framåt 2 på natten där på natten och efter lite drygande på MSN så somnade vi iaf!

/J

Söndag

Nu är jag igång igen gott folk!

gårdagskvällen var riktigt mysig, jag och älsklingen tittade på Patrik 1,5 :P jag tyckte att den var rätt bra faktiskt för att vara en svensk film. Tack för kortet älskling:) sötnos där <3
men sen så berättade jag även att jag inatt/imorse  var inne i stan och hämtade hem min morsa och Martina, från början så skulle jag ha hämtat dem vid Söderhall, sen skulle jag hämta dem vid danderyd, men det hela slutade med att jag fick leta mig in till Stureplan för att plocka upp dem. Hemresan var ganska skön faktiskt, man satt där och lyssnade på musik och softade:) nästan helt ensamma på hela motorvägen hem, en ganska skön känsla=)

Nu så sitter jag här hemma och funderar på vad man ska göra, det kanske blir lite dota, eller vad säger du Adrian ? Annars så kommer jag nog bara sitta och ta det lugnt nu de första timmarna iaf:) ikväll blire fotboll och en del plugg iaf. jag har seriöst kommit efter i fotbollstittandet.. jag tittade inte nu när Barca faktiskt fick lite problem, (de spelade lika) de har inte förlorat sen den 31 augusti förra året. det måste jag säga är en ganska hyfsad serie av vinster och likaspelade matcher.

det kommer nog något referat senare om nån match som jag kommer titta på!

Btw, gogogo Norge! äntligen har några satt sig upp ordentligt mot FRA lagen, vi får hoppas att de lyckas få igenom det i en domstol också.

/J

Hemma

Sådär då är man hemma efter att ha hämtat morsan inne i stan, trött som fan så nu blire huvudet på kudden.
skriver lite mer detaljerat imorgon om både ditten och datten. hörs då!

Gnite
/J

Chaffis

ska precis köra iväg med Adrians och min morsa till Söderhall så att de kan ta bussen in till stan:P där jag hoppas att dem får det riktigt kul=)

sen bär det av till Älsklingen för att mysa framför en film eller något:) vi ska se Patrik 1,5 tror jag.

sen blir det till att vänta på att moder ringer och säger att dem vill bli hämtade i stan eller något, hoppas det inte blir för sent :P e inte riktigt på humör för att vara uppe sent inatt.

jag hör av mig senare om gårdagen och lite sådant, hörs senare!

Ciao
/J

Lunch

Jag var precis och käkade lunch med morsan, Adrian och hans morsa:) käkade på det ombyggda nisses^^ (de borde seriöst byta namn om de ska få lite kunder, men maten var faktiskt helt ok:)  de har startat en mer buféaktig (stavning?) verksamhet, där dem har lite olika mater från dag till dag.

nu sitter jag och Adrian och lirar Bomberman i väntan på att de från stadsarkivet ska ringa och säga till oss att vi kan hämta lite ritningar.

/J

lång dag

Idag var enda dagen denna vecka som jag inte hade sovmorgon, dagen startade med skola, där det faktiskt för en gångs skull var helt ok att vara. senare så Gick jag och Älsklingen till friskis och körde ett Spin puls pass. riktigt skönt faktiskt:) körde på som fan men jag återhämtade mig fort hela tiden, Formtopp eller vad man kallar det:P eller så var det helt enkelt bara taggningen jag har fått inför att börja träna igen:)

nu harjag även fått reda på att jag får låna bilen imorgon, så att jag kan ta mig in till stadsarkivet med Adrian så att vi sen kan börja arbeta ordentligt på vårt projektarbete. det kommer även blir ett pass på gymmet:)

Gnite folks!

/J

Landskampskväll

Sverige - Österrike

Ja vad säger man? jag tror att vi har fått oss en ny mittfältsstjärna I Rasmus Elm. var det någon som såg Sverige - Österrike ikväll? ett sånt mål görs inte ofta (nu gjorde ju iofs Källström en ganska snygg strut också men), speciellt inte av en sån ung spelare. han kliver rakt in och lägger upp bollen i krysset och med kommentaren efter "det var en halvträff". som jag sa tidigare, där har vi en av våra nya stjärnor i landslaget. Matchen var ett sömnpiller fram till i början av andra halvlek som startade med att Isaksson i målet fick göra en riktigt het räddning, sen fortsatte det med Elms 1-0 och Källströms 2-0, sen gick matchen över till det den var innan, ett överdimensionerat sömnpiller.

Spanien - England

här har vi en riktigt bra match, båda lagen startar med det bästa laget dem kan ställa upp med (!) och det är 2 hyffsade lag *hör ironin*. spanien gjorde som så många gånger förr de senaste åren, de höll bollen inom laget och lät inte england få kontroll över den i längre stunder, det gav tillslut utdelning genom att David Villa gjorde 1-0 bakom David James i Englands mål. Andra halvlek fortsatte i samma anda, Spanien höll bollen och england fick inte mycket arbetsro. Precis efter att england hade haft en av sina chanser i slutet av matchen så vände spanien och via en bra avvägd frispark från Xavi så nickade Llorente in 2-0 till spanien som senare blev slutresultatet.

Det var lite fotboll det för idag:)

/J

Vanlig skoldag på Teknik

Ja nu sitter man här på resursen och ska försöka jobba lite historia, men det är näst intill HELT omöjligt på detta program. det är nämnligen typ 15 pers som sitter och kör "Mad monkey screaming" http://www.youtube.com/watch?v=QjL5aAMk1xE 

det gör det typ helt omöjligt att jobba^^

aja nu ska jag försöka igen!

Ciao

/J


Sovdags

nu sitter man här igen.. klockan är för mycket men jag är inte trött.. kan inte sova när jag lägger mig.. jag får försöka göra det nu iaf:)

Imorgon blire iaf lång dag i skolan och sen så blire Spinning om det finns platser:)

jag kom på en sak precis, Snart tar jag studenten!! Så jäkla skönt!

btw, Elin det va dåligt av dig att inte åka samma buss idag som mig, jag fick ju sitta helt sj:O.

Gnite!

/J


Kvällen

jag har ikväll suttit och lirat ett av världens 2 bästa spel någonsin, Zelda Ocarina of time till Nintendo 64.  (det är nog bara Super mario som slår Zelda)

spelet blev utsett till årets spel 1998 och det håller än, grafiken och gränssnittet är grymt för att vara gjort på "stenåldern". Gameplaytiden är på 13-14 timmar vilket betyder att för mig kommer det ta mycket mer tid att spela igenom det. storyn blir egentligen aldrig tråkig och alla avstånd och sådana saker som får många äventyrs/rollspel att bli långtråkiga. i min mening så är det helt enkelt perfekt.

Här kommer nån bild från det=)




Gnite gott folk!

/J

Dagens bästa

Dagens bästa:
Dj Quicksilver - Planet love

1 Månad

1 Månad Med älsklingen idag (L) =)

Puss på dig <3

/J

Vem är du?

Jag kan inte sova.. jag ligger bara och tänker.. jag vill så gärna, så väldigt gärna träffa dig igen. jag vill att det ska vara som förut, att du ska vara som förut. jag tror inte du förstår, du säger saker som "det är ingen fara, vi tar hand om det här". men  hur länge ska man behöva vänta? utan att du säger ett ord. det enda du pratar om är jobb jobb och åter jobb. Jag vill prata om annat, jag vill göra saker VI vill göra saker. och då menar jag inte att sitta hemma, vi vill göra annat, vad som helst men inte sitta hemma och se att det bara blir värre. nu är snart tiden ute och vad händer då? vi har inte pratat under hela tiden, jag har väntat och väntat, hoppats, men som det känns nu så har det varit förgäves.

Jag vill bara att det ska vara som det var förut.

det var skönt att skriva av sig lite men nu ska jag försöka sova igen, godnatt gott folk!

/J

Skön helg

Helgen har bestått av gibbande och lite arbete med Adrian, sen på löradgen så åkte jag och min familj och Isabella till min farbror och käkade middag:) trevligt var det! sen blev det melodifestivalen och I am legend, även lite Hostel 2 (kass film, även om du inte tycker det älskling (=  ) igår så kände jag att jag har tröttnat på att inte få träna ordentligt så jag bestämde att jag skulle följa med isabella och hennes mamma på ett stationspass i Rimbo:) det var ganska kul faktiskt men jag måste bara påpeka att jympa inte är något för mig;P som tur var så var det bara uppvärmningen som bestod av det. resten av passet bestod av 8 stationer som vi körde 3ggr. även om mitt nyckelben för dagen kändes kasst så kändes det väldigt lätt, jag ville köra några varv till med stationerna men man får inte alltid som man vill.


Såhär ser det ut nu.. förjävligt.

men nu känner jag att jag tänker skita i att axeln inte är prima och att jag är lite sjuk, jag tänker dra igång träningen ordentligt nu och hoppas på att jag får med mig Adrian till 100% och även Isabella på de passen hon vill köra:)

träningsschema

Måndag: Spinning
Tisdag: Gym
Onsdag: Kibox
Torsdag: Gym
Fredag: träningsledigt
lördag: lugn dag med träning hemma
Söndag: kibox eller stationspass?

så ser min startvecka ut, ska bli skönt att äntligen börja träna igen:)

Måste bara tillägga att Barcelona går fram som en ångvält i Europa nu, över 100 mål på cirka 30 matcher. helt sjukt. ett målsnitt på över 3 mål per match!


Ciao

/J

Fredag

Så då sitter man även denna fredag på en sjukt lång och tråkig lektion... bara läsa och svara på frågor... skönt att man slutar snart!

Jag vaknade upp imorse och visste att jag borde ha pluggat med igår inför historiaprovet men vad gör man när man somnar med boken i ansiktet 4 ggr på 20 min? jo då skiter man i det och hoppas på det bästa (iaf just nu).
när jag väl satt där så gick det riktigt bra faktiskt, jag trodde jag skulle få ett IG men nu tror jag faktiskt på VG, helt ok men skulle varit roligare om man pluggat lite mer.. pga det provet så kom jag sent till samlektionen där vår kära lärare satt och drygade om att han åker till indien på söndag xD dessutom så log han nöjt när han gav ut 3 stora arbeten som skall vara klara innan lovet ^^

nej nu ska jag ta och åka hemåt och fixa lite innan jag drar till adrian och börjar rita ritningen för brandstationen=)

Ciao!

/J

Onsdag

värdelös dag, man kommer in till skolan och tror att man ska få sluta halv 3, men så kommer man på att man har lovat en kompis att man ska hjälpa henne på jobbet efter skolan.. så någon hemgång blir det inte förens runt klockan 18:30 ikväll... en liten missräkning sådär..  aja skitsamma!  nu sitter jag på en håla och väntar på att kemin ska börja, lite småtrist men jag får väl hitta nåt roligt spel att spela denna timme så går nog tiden ganska fort iaf.

får se om jag skriver något mer senare idag eller ikväll=) ciao!

<3 Isabella

/J

Tisdag

dagen började med att jag försov mig, lyckades hinna med bussen men glömde saker. skoldagen va väl helt ok, provet gick hyfsat faktiskt så man får hoppas på ett VG. nu ska jag fortsätta kolla på 24 maratonet på TV400 ;) och kanske försöka spöa Adrian på lite dota vem vet;P Ciao höres senare!

/J

RSS 2.0