Midsommar

Midsommarhelgen var en riktigt skön helg detta år, ingen fest, bara lugna puckar överallt. Grymt skönt om jag får säga mitt.
Midsommarafton spenderades på jobbet från 08-18:15 kvällen bjöd på fotboll, läsande av Snabba cash (som för övrigt är grymt bra!) och en tidig kväll.  Midsommardagen bestod av jobb och sen åkte jag ända bort till oändligheten som jag har för mig kallas Hallstavik ^^ jag och briitta tänkte kolla på ett par filmer och bara ta det lugnt, den första var LA Gigolo, som tydligen skulle vara barntillåten och en komedi. Komedi kan jag gå med på delvis men barntillåten var den definitivt inte! vi stängde iaf av den tillslut.. inte direkt bra och bara sjuk.

denna dag bestod av att jag hade problem med en låsning i bröstryggen.. så jag inte kunde andas ordentligt. det enda botemedlet mot detta är löpning eller simning så jag drog ut och sprang och körde fys. under löprundan så stannade jag och körde mitt första spel på en fotbollsmatch på Svenska spel. jag kände på mig att 4-1 till Tyskland mot England var ett bra resultat till oddset 70 gånger pengarna. insatsen 50 kr. vinsten blev 3500 kr ;) Grymt skönt.

allting har nu avslutats med en middag med Adrian och så kollade vi A-team inne på Sergel. om man gillar action med många sköna "Lines" i så ska man definitivt se denna film, grymt bra.

Aja nu ska jag sova, imorgon väntar Gym och jobb. hare gött!

/J

It´s all about me

Denna helg har det varit full fart i, från början till slut. jobb, match, dömning och kompisar.

allting avslutades med att jag och Jenny drog in till Täby och kollade lite kläder och käkade

lunch. Tröjjan som jag kom över kommer på bilder nedan (och den ovan). dessutom så hittade

jag en bok som jag hoppas ska förgylla iaf 3 timmar av mitt liv de närmaste dagarna. en som

hör till Twilightserien. lite pengautsugning skulle jag säga, men man måste ju läsa den i vart fall.

 

 

Just nu så sitter jag och funderar vad jag ska göra, jag har konstigt nog en massa kli i fingrarna

för att fixa till i rummet nu! man kanske ska ta vara på det, göra iordning allt för att sen kunna

sätta upp allting som jag har runtomkring i rummet. typ, lampor, spegel och gardin. det blir nog så.

 

Morgondagen kommer iaf bestå av träning, fotboll och kanske lite fys här hemma. plus att jag har

lovat mig själv att fixa en sak här hemma, som ingen vet=)

 

Nu ska jag kolla på "the tournament" !

 

Bye!

/J


Tidig söndag

då var man färdig för att dra iväg en dag till då. denna dag bjuder på Match i Uppsala mot Citykamraterna, Toppmöte alltså. nu ska vi se vilka det är som ska gå till sommarvila med en serieledning i fickan.
Sommarvila redan... fan det känns inte som att det är mer än en dag som vi har sommar i det här landet., jag säger som en kompis sa när jag frågade varför dem åker utomlands under sommaren. "Vi ska nog se till att vara hemma under den dag då den svenska sommaren är här." Tragiskt, men nästintill sant. aja nog snackat om det. senare ska jag hämta Jenny innan jag sen ska döma match. får se vad vi hittar på efter den.

Jag kom precis på att jag ska fixa en sak innan jag åker så vi hörs senare!

/J

Brush it off

Första förlusten inkasserad, jobbigt.. men spelar man som vi gjorde i första halvlek så får man inte ut mer av matcherna än förluster. cupen är över och nu är det bara serien kvar. vi får se till att klara av den nu! toppmöte på söndag.

aja nog snackat om fotboll. mina tänder är som sagt lagade och fina nu igen, jobbet fungerar bra och skolan är över. nystarten är påbörjad, the game is on.

Denna dag ska bestå av städning av rummet (skulle varit gjort för länge sen men vi alla vet ju att man hittar på nya saker framför städning hela tiden..), Vm fotboll står högt på listan och sen blir det löpning med laget plus spelarmöte. sen ska jag köra fys när jag kommer hem, får se om det blir gym eller egen fys.

Lite sugen på bio är jag också, typ A-team eller någon film, nån som är sugen att se den eller någon annan film så hör av er!

nu ska jag städa och kolla fotboll!
/J

Omstart

Jag känner för en omstart, en reset, reboot. you name it all by yourself.
Vad händer då?
Skolan är nästintill slut, ett sista Matte E prov väntar, MVG ? kanske
efter detta så väntar världens största sport, i en månad så kommer världens bästa göra upp om bucklan, de flesta undrar vem som står där tillsist. Spanien bör göra det, men de håller aldrig för trycket. vad sägs om England. det tycker jag låter bra iaf.
Under och efter detta så väntar jobb för mig, träning i massor och lite stekande. så ska det bli.

Tänderna är lagade, skolan NÄSTAN slut, nytt jobb, nya bekantskaper och en stor sak på ingång.
Rebooten är gjord, nu ska bara inställningarna för resten väljas.


Match ikväll är det också, även utanför VM. Edsbro Tar emot Rimbo i ett derby som bara ska vinnas. klockan 19:15 är det avspark på Lummevi.

nu ska jag kolla på Sydafrika - Mexico i öppningsmatchen av VM.
vi hörs senare
/J

RSS 2.0