Bil

Sitter här och kollar bil, jag är så trött på min.. för det första så är den en SAAB! bara där skäms man ju fan... sen så är det så mycket småfix så att man blir ruinerad... ska försöka sälja den och senare i höst/ vinter köpa en ny.. en volkswagen passat skulle vara grymt! sitter och kollar på några och de kostar alltifrån 60000:- till 115000:- efter sommaren och en såld bil+pengar efter ärret på axeln och jobb så kommer jag ha råd med bilen utan problem!

som ni märker så är jag väldigt inne på detta. och jag är som min mamma, när jag bestämt mig så blir det med största sannolikhet så som jag vill!


/J

efter regn kommer solsken

så skönt det kan vara, att prata igenom allt. att känna att hur man än gör så kommer det bli bra! du sa att du var imponerad över att jag var så lugn, men vad ska jag annars vara ? det beror ju helt enkelt på att jag känner mig så säker i ditt sällskap. jag kan säga precis det jag vill och du kan detsamma. vi vet det.=)

jag vet inte vad jag ska säga mer, jag tror det mesta sas igår och det kändes så grymt skönt, luften kom tillbaka och var andningsbar igen.

Du betyder så enormt mycket! du vet var du har mig!

Kramar på dig<33

/Jocke

kväller

sitter här på friskis och väntar ut tiden..  21:15 får jag kasta ut alla! ska bli skönt!

just nu sitter jag och är hungrig som en varg, jag vet.. det är inte så ovanligt men jag är som jag är! hungrig mest hela tiden. även om det märks på mig nu att  jag inte kunnat träna på 1½ vecka typ.. man äter inte lika mycket. vilket innebär mindre energi. men men jag ska försöka trycka i mig pasta och köttbullar när jag kommer hem!

nu ska jag fortsätta att snurra runt på internet.

/J

Vakna vakna vakna

Morrn morrn! nu sitter man här ännu en gång på jobbet och väntar på att få börja jobba! det ska bli såå kul.. *inte*. men jag har sökt nytt jobb nu och det låter som att jag kommer kunna få det.  jag hoppas på ett svar under dagen men vi får se hur det utvecklar sig!

en mindre rolig sak var ju när jag vaknade imorse och det kändes som att jag sovit cirka 5 min.. så jag vände mig om för att somna om igen och såg fram emot mina 6 timmars sömn jag skulle få... vad händer då? jo, klockan ringer såklart.. den var 04:20 så då var det bara att sätta sig upp, torka sömnen ur ögonen och gå upp.. inte direkt det jag ville göra men tyvärr det man är tvungen till.

aja nu ska jag sluta sittta och berätta mina morgonhistorier och istället sätta mig ute i fikarummet och käka några mackor och ta en kopp kaffe!

See you later!

/J

klättra

jag kom hem nyss och såg fram emot en god middag som morsan skulle göra. men vad möts man av ? en tom parkering, en låst dörr och ingen utlagd nyckel. så jag tar då och ringer moder jord och frågar vart hon är, då svarar hon att hela familjen är och käkar middag hos Åke (hennes bror) och deras familj. de har glömt nyckel och allt... tack för den.. så jag börjar en tur runt huset för att hitta ett öppet fönster.. och tror du inte att klantarslena har glömt att stänga mitt fönster ? det var ju tur iofs men varför låsa ett hus om man har ett fönster öppet ?;P lite dubbelbottnat är det faktiskt;) men men nu sitter jag här inne och funderar på om jag ska orka göra någon mat eller om jag ska gå och lägga mig med kurrande mage. vi får se vad resultatet blir.

nu ska jag fortsätta chatta och lyssna på musik.

Btw, är det någon som har Nomy's album? så jäkla bra låtar!

/J

Lördag

LÖrdagen blev riktigt lyckad måste jag säga! vi käkade middag och lirade minigolf. sen så blev det inte sämre av att jag lirade riktigt bra också! på begäran av Andreas så skulle jag lägga upp resultatet och dessutom räkna ut kostnaden per slag för varje enskild spelare^^  undrar varför? känns som att han vill visa att han fick valuta för pengarna eller något;)
jag tror jag kommer ihåg alla siffror så jag kör det direkt ur huvudet.

Namn                  Antal slag     Kostnad/slag         Genomsnitt slag per hål

Andreas              79 slag         63 öre/slag               4,38 slag/hål  
Agnes                  61 slag         82 öre/slag               3,38 slag/hål
Oskar                  59 slag         85 öre/slag                3,27 slag/hål
Sara                     53 slag         95 öre/slag               2,94 slag/hål
Björn                    51 slag         98 öre/slag               2,83 slag/hål
Jocke (Jag)         45 slag         111 öre/slag             2,5   slag/hål

Jag tror att allas slag stämmer, jag ska kolla det mer när jag kommer hem men  det är inte direkt hela världen:P

kvällen var trevlig och det var ändå det viktigaste:)

nu ska jag fortsätta leta runt på internet tills klockan slår 21. så jag kan få gå hem ifrån denna reception..

/J

kvällen

Kvällen kommer att spenderas med min bror och 4-5 kompisar till mig. vi ska käka tacos och lira minigolf inne i Norrtälje. så kvällen kommer nog att bli riktigt bra tror jag!

de andra kommer fortsätta ut senare medans jag och broder åker hem för att vi ska upp tidigt och shoppa inne i stockholm eller täby imorgon.

det var väl allt för nu tror jag. eller nej. Söderling vann till slut matchen mot vinciguerra med 2-0 i set! men vinci gjorde faktiskt riktigt bra motstånd, han spelade upp sig ordentligt i andra set. så all heder till honom!

/J

blixt

det blir en blixtvisit in till Norrtälje för att lära mig lite nya rutiner på friskis.. jag ska säga upp mig. jag gjorde det inte senast för att de övertalade mig. men nu ska jag göra det. jag orkar inte lära mig nya system för att stå sådär i en vecka bara... dessutom så ska jag som sagt flytta till Vallentuna senare i höst så jag kan likaväl betala för att gymma i NT. kommer fortsätta gymma i nt pga att jag har skola och lite annat som drar men jag tänker inte ställa mig och jobba där när jag bo i V-tuna.

men iaf jag ska in dit och sen ska jag nog rulla runt lite inne i stan och se om man hittar det man letar efter:) vore väldigt trevligt att göra det!

vi hörs senare hörni!


Btw, glöm inte tennisen idag!

/J

Planer

Mina planer ikväll blev det inget av alls men jag hoppas på att planerna inför imorgon blir av iaf.  ska förmodligen tvätta bilen imorgon om det är bra väder och senare på eftermiddagen så hoppas jag på att jag och Oskar kan dra ihop ett gäng som vill spela minigolf eller något och sedan komma hem till mig och grilla och dricka och ha det trevligt! vi lurar lite på det just nu och hoppas på att vi kan lösa det:)  allting viar sig imorgon! annars får jag hoppas på att det är solsken så att man kan bli lite brun iaf.

Sen så får vi även se vem av Söderling och vinciguerra som tar sig till final i Swedish open i tennis.   jag personligen tror på Söderling, hoppas på honom också. han är den bättre spelaren och är värd att få spela om en titel senare i finalen :) (Semifinal imorgon).

Detta var nog allt för ikväll! jag hoppas på att kunna fixa lite bilder imorgon så att jag kan lägga upp. kameran är laddad och jag tror jag har koll på vart sladden är så det ska nog lösa sig tillslut :)

vi hörs imorgon! godnatt folks,

/J

Svininfluensan

Är det någon som är orolig ? efter alla dessa rapporter så börjar man undra vad det är vi står inför egentligen.
Enligt forskarna så kommer upp emot hälften av sveriges befolkning insjukna om viinte vaccineras innan hösten. problemet är bara att vi får vaccinet först i höst. det låter välidgt allarmerande i mina öron. men om man sen går in på det i mindre bitar så får man reda på att de flesta fallen inte är värre än en vanlig influensa, den stora skillnaden är att det är många fler som kommer bli sjuka och det kommer gå mycket fortare.

alla dessa fall som man läser om folk som ligger i respiratorer och dör av det är vanligtvis personer som har ett svagt immunförsvar pga dålig hygien, mat eller helt enkelt inte den levnadsstandarden som vi har här i Sverige. den vanliga influensan fungerar på samma sätt. desto sämre kondition desto farligare blir smittan för den smittade personen.

där kommer min stora fråga fram. Varför ska vi då vaccineras? visst att det kommer bli väldigt många som blir smittade men om det inte är värre än så som en vanlig influensa så tror iaf jag att vaccinet kommer göra större skada i framtiden än nytta nu.  det ser man på flera andra medeciner. såsom antibiotika som har fungerat mot nästintill allt. det börjar nu komma resistenta bakterier som antibiotikan inte biter på. det är för att det används för mycket av det. detsamma med penecillin. vi kanske borde vänta med att använda oss av detta tills det verkligen krävs?

det är min åsikt om detta iaf, ni får väldigt gärna kommentera och säga vad ni själva tycker om detta. ska vi vaccineras ? eller inte och varför ?

/J

Design

jag har tröttnat på mitt tema på bloggen nu. är det någon som har lust att hjälpa mig med designen ?=)  jag har så dålig fantasi på sådant så jag klarar det inte. det vore väldigt snällt om någon hade lust att göra detta=)

antingen så hör ni av er här eller på MSN eller något beroende på vem det är som vill (om någon vill:D )

hörs senare!

/J

Steker

är det några andra än jag som kommit på iden att ligga och steka idag ? jag misstänker att det är ganska många faktiskt. själv så har jag spenderat de sissta 2 timmarna på altanen i bara boxer och har kollat på tennis. jag fick för mig att jag skulle ställa tvn i dörrhålet så  att jag ser den om jag vill. så nu har jag även kopplat in brorsans dator i den för att kunna kolla lite på internet om jag får lust för det. en riktigt najs dag med andra ord, även om jag har väldigt svårt att slappna av för tillfället. men det problemet kommer lösas i sinom tid det vet jag:)

Nog snackat om det nu, jag ska fortsätta kolla runt på internet och sola samtidigt. Robin söderling börjar sin match om cirka 1½ timme så jag ska vänta på den.

See you later!

/J

God morgon

Morrn morrn! har precis kommit till jobbet och har startat kaffe och börjat värma maten. solen skiner ute och vädret kommer nog bli detsamma som igår skulle jag tro, alltså solsken och varmt =)

jag har inte så mycket mer att skriva nu än att folket börjar ramla in! ska kolla lite nyheter nu också så man får reda på vad som hänt under natten.

Vi hörs senare!

/J


Första passet

Sitter på rasten på jobbet och försöker hitta lite energi så jag orkar jobba resten av dagen. igår blev det bio med en av bröderna, det bestämdes typ 1 timme innan filmen började så det var lite oplanerat. bara för att det var vi så såg vi Transformers^^ riktigt sköna specialeffekter i den måste jag erkänna. filmen i sig är väl inte den bästa direkt men den är helt ok att kolla på. bio borde man se den på pga alla effekter och allt ljud som man helt omöjligt kan få fram hemma.
kom hem halv 12 och somnade nästan direkt, och sen upp kvart i fem (sovmorgon :D).

Nu ska jag sätta mig ner och käka innan vi drar ut och jobbar här igen. hörs senare!

/J


Jenny =)


Här har vi henne:)








Underbar, behövs inte skrivas mer än det.=)

/J

"Bangolf"

haha ja rubriken är ju som sagt lite skum som vanligt^^ men vi drog iväg som jag sa och spelade minigolf, det gick bättre än förra gången=)  men denna gång så hakade vi upp oss på ett skämt som bara vi förstår. Minigolf heter ju egentligen Bangolf men ja vem är det egentligen som använder det ? bangolf låter bara skumt, vanlig golf spelas ju också på banor så det är ju en sorts bangolf det också så jag tycker det är helt ologiskt. men men det där lyckades vi iaf börja garva av och det kommer nog vara ett stående skämt den närmaste tiden ;)

Men jag ska säga lite vad vi har gjort i helgen förutom att kolla på film och myst. det började med att vi gymmade i torsdags efter jobbet och sen så käkade vi på antep:) mysig blev det, men det kan omöjligt bli annat. vi däckade ganska fort när vi kom hem senare där framåt 23 tiden. På fredagen så bestämde vi oss för att vi skulle åka hem till Jenny och tillbringa tiden hemma hos dem. det blev kubbspel (Där Jenny och jag var ilag. jag började bra där genom att träffa den första, men sen var det roliga slut för mig^^ Jenny räddade som tur var oss genom ett bländande spel! måste ju  lägga till att vi vann båda matcherna mot Viveca, Arne och Amanda;) och det berodde mestadels på Jenny som jag sa(: )

Lördagen bjöd på mer mys och även Bio. Söndagen var det som jag redan skrivit, (minigolf). jag lovade även att jag skulle gå en höjdbana i år. till saken hör är att jag är väldigt höjdrädd^^ har stora problem med höjder. men jag ska göra det, det har jag sagt. de som känner mig vet att det betyder att det är en utmaning, och de kan jag inte göra annat än att klara! så är det bara!

det var nog allt för nu tror jag, jag har lovat bilder på Jenny så ni ser vem det är och det skall jag ordna nu! vi tog några igår men de har jag inte fått ännu:P så det får bli några från hennes Facebook:)

/J


Minigolf

tjotjo!
sitter här i soffan med Jenny, hennes Mor och några till och undrar vart ormen tagit vägen. jag och jenny låg och kolla på en film och hör skrik utifrån när Vivecas kompis Eva kom och sa att det var en orm där^^ men när vi kom ut så var den fina lilla slingriga saken inte kvar :/ men den kände nog på sig att vi tänkte döda den ^^ mohahahah!

men nu ska vi iaf iväg till kapellskär och spela minigolf med Jennys familj! jag hoppas att jag kan få lite mer motstånd än förra gången ;) Men som jag sa tidigare så gav Jenny mig ganska bra motstånd förra gången:)
slår du mig denna gång ? ;)

/J

Onsdag

Ja så var det onsdag. jobbet är slut, jag har varit på gymmet och senare har jag även handlat. det där låter ganska vuxet om man läser det :O haha ^^ nej men det är min dag och det är egentligen hur min måndag och tisdag såg ut också. förutom att jag inte vaknade hemma på måndagen:)

helgen vet ni redan egentligen vad jag har gjort i stora drag. men jag har iaf varit med Jenny (Får se om jag kan hitta en bild som hon tillåter att jag lägger upp. så ni kan se vem det är jag pratar om). helgen har varit väldigt trevlig, synd att den tog slut bara. skulle gärna låtit den fortsätta:) men vi spelade iaf minigolf, kollade bio, bakade, sprang, rastade hund och mycket mer. minigolfen vann jag föresten ;) (A) men det var knappt!  tyvärr blev det inga bilder från helgen pga att ingen av oss hade nån kamera. men men vi överlever det också!

nu ska jag lägga mig på spikmattan och mjuka upp axlarna efter gymmet :) kanske träna lite mage också! det var ett tag sen nu.

see you folks!

/J

Bio

Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser blir det fnu med Jenny =) hon har precis manekängat för mig och fått mig att välja kläder till henne. vilket blev riktigt snyggt, men vad blir inte det på henne ?=)  så nu är vi klara med det och ska dra iväg. vi har lite småbråttom^^ tidsoptimister som vi är ...

Vi hörs senare när jag ska uppdatera på vad vi gjorde tidigare idag och hur det gick i minigolfen,

See you folks!

/J


Godmorgon

Då har man vaknat hemma hos Jenny. sitter och snackar med Viveca och Jenny om hur och vad vi ska göra idag.. det ser ut som om vi kommer sticka ut och springa och spela lite minigolf. ikväll blir det nog till att se "Johan Falk" på bio i  Nt :)

aja nu ska vi ut och springa, tyvärr så vägrar Jenny springa med mig ..:/ jag har kass kondition men hon litar inte på mig^^ så vi har gjort en deal. om tre veckor så ska vi springa tillsammans i mitt tempo så ska hon få se att hon klarar av det. 
 
så nu så måste ju jag också träna så att det inte blir så att hon orkar mer än mig ;) efter en sån här deal så vore det lite pinsamt ;P om dem tror att jag kan så måste jag ju kunna:D

menmen det ska vi lösa! nu ska vi ut med Atlas och gå och sen blire till att springa.

btw, vi kanske även kan få lite bilder från dagen om Jenny vill ta lite kort:)
/J

Problem i Överföringen

Som ni ser så har jag inte varit inne på bloggen på ett bra tag... det är främst för att jag inte har en egen dator just nu... den är på service... jag orkar inte fixa det själv så jag får vänta tills den 25 juli innan jag kommer kunna plocka ut den.

men jag kan dra en snabb genomgång av den senaste veckan. jag har Jobbat, varit med Jenny och tyvärr inte tränat någonting alls.. men det skall jag ändra på nu:) nu blire till att dra med jenny ut i löparspåret och köra lite fys också! mohahahah

hörs senare! ska försöka blogga bättre via andra datorer i helgen till och börja med.

See you folks!
/J

RSS 2.0