hemma

Nu sitter jag här hemma igen. skulle egentligen ha åkt in till skolan för att fortsätta jobba på historiaarbetet med Erica men hon hörde av sig här och sa att hon var sjuk:/ trist.. nu tycker säkert många att det är sjukt av mig att tycka det är trist att slippa åka in till skolan. men jag vill verkligen inte vara hemma så mycket som jag är.. det suger.. plus att om man har en gruppmedlem att jobba med  så blir det dessutom mycket bättre:)

aja nu ska jag se om jag ska rulla ner till centrum och kolla efter jobb. det borde väl vara ett bra sätt att få denna dag att gå va ? jag tycker det iaf.. ska bara skriva om mitt cv lite så att det passar många företag;)

/J



Godkväll

Godkväll alla!

Idag var en stor dag! varför? ja, det får ni inte reda på;)
eller ok då. men det är helt enkelt så att nu är Hammarby och Djurgården snart klara för nedflyttning och Göteborg vann ikväll så nu känns det som att AIK kommer tappa SM guldet i sista matchen! så JÄVLA underbart om det händer! :D

nej men jani, min dag har bestått av historia och matteplugg. matten löste sig lite idag:O klarade hela 4 tal inom integraler! fan man blir ju nästan lite stolt må jag säga :D ^^

nu är det Godnatt! Ciao!

/J

Helgen i stora drag

Min helg var ganska händelserik. det började med att jag och Adrian gick ut i fredags, till saken hör är att vi inte har träffats på sjukt länge. pga. vissa saker, men det kommer bli bra! riktigt bra. det var iaf riktigt trevligt och vi åkte inte hem förens vid lite efter 1. jag somnade inte före halv 4 heller så.

Lördagen så blev det lagfest och utgång. utgången var misslyckad som fan men innan så var det riktigt trevligt och humöret var på topp.

Idag så har jag bara tagit det lugnt fram tills halv 5 då vi åkte och bowlade, nu sitter jag här och försöker slappna av, lite halvsvårt faktiskt :)

aja, vi hörs kanske senare!


Till er alla som har varit en del av den så tack för en sjukt skön och trevlig helg. Speciellt till dig Adrian!

Ps. Miss you

/J

Hemma

Denna helg har varit fullsmockad med grejjer så jag har inte hunnit uppdatera. jag kommer uppdatera senare eftermiddag/ikväll. jag har en sak jag måste ta hand om tills imorgon.

/J

utgång

Utgång blir det ikväll, jag kan inte ens minnas när det var senast om man räknar bort jobbfesten!
jag och Adrian tänkte ta en runda runt Norrtälje, får se vart allt slutar, men jag måste hem iaf för imorrn är det lagfest!

det blir en bra kväll detta, det känner jag=)
nu ska jag hoppa in i duschen snart och sen dra på mig några kläder som passar!

vi hörs imorgon eller inatt om jag orkar skriva.

/J

A big part of me

Jag saknar dig, så enormt.

vad hände?

Om du läser detta så vet du direkt vem du är.

 

 

/J


Dagens skönaste

Dagens skönaste låt!

Paramore - We are broken

Lyssna och Njut

/J


Soligt

Denna dag har varit bra och jag har bestämt att fortsättningen kommer vara det också!
Soligt, dock lite blåst, men med energin man får från en solig dag så spelar det ingen roll:) jobbet idag gick riktigt fort, kändes knappt att man gjorde nåt även om vi faktiskt gjorde det.

Jag och broder var hemma vid typ halv 5 och nu sitter jag och bara tar de lugnt, snart ska vi göra middag och efter det så ska jag dra iväg till gymmet, var ett par dagar sen jag var där, men har hållit igång med jobbet och fotbollen så det är nog inte så farligt ändå=) men det ska bli skönt att köra lite triceps och mage.

Nu ska jag fortsätta att inte göra någonting!

Hörs senare efter gymmet eller något!

/J

Kryper till korset.

Under Sveriges sista match under Lagerbäcks ledning så har jag suttit och nördat mig med Tobbe!
han har tjatat på mig lite att vi ska ta en match i Css, (Counter-strike source) ja, jag vet att det är nördigt men jag gav han det han ville ha! :D

till och börja med så kan jag säga att en vinst för mig skulle vara samma sak som om Malta skulle vunnit över Portugal ikväll, alltså ungefär 0,00000000000000000000000000001%

vi spelade iaf 2 matcher och jag förlorade första med 16-6, vilket för mig var grymt!
andra matchen så var det lite mer som det borde vara.. 16-1 blev det där^^

men Grattis Tobbe! det ska tilläggas att han spelat jämt mot Danmarks bäste spelare, så ja:P

/J

Mat

mat, det vill jag ha! jag är precis hemkommen från jobbet, jag och brorsan hoppade in på ett lagerföretag, kommer även göra det imorrn och på torsdag. ett tråkigt jobb men det är pengar och man får definitiv röra på sig:) cirka 30 ton bär vi förhand så träningen kommer direkt.

nu ska jag gå ner och käka hoppas jag! jag blir så grinig när jag är hungrig så jag får hoppas att maten är klar nu.

vi hörs senare!
/J

God morgon!

God morgon! dagen började inte bra idag.. jag gick upp och körde bilen till farsan, så att han skulle kunna ta sig tilll jobbet. men när jag sätter mig i bilen så börjar det snöa ordentligt! nu har vi nån cm snö på marken.. jag har egentligen ingeting emot kylan och snön, men vad följer med snön? jo, slask.. det är nåt man kan vara utan! speciellt eftersom det håller på så länge..

Trött börjar man känna sig också, först så trodde jag det berodde på att vi börjar komma in i det här med skilda föräldrar och 2 olika hushåll. vilket gör så att man nu kan slappna av och det gör så man släpper ut all trötthet. men fan jag vet inte om det bara är det. jag tror att detta mörker gör sitt också. man blir lite deppig och så när det blir mörkt och kallt! men men nu ska vi inte vara sådana, solen började precis skina lite iaf!

 

Så ser det ut utanför just nu:)

 

/J


Fotboll

Jag måste erkänna,  jag har förut varit en av de som inte gillat Zlatan alls. för hans stil utanför planen och för hans spelstil på planen. men han har utvecklats, han är inte pojkspolingen som han var förut.

Jag såg detta klipp på aftonbladet, där han verkligen läxar upp några reportrar!
Lyssna och njut på en ny, och mogen Zlatan Ibrahimovic. riktigt kul att höra!

 

/J

/>

Rånet i Stockholm

Farsan skickade denna till mig idag!
här nedanför så ser ni en av bilderna som är tagna på det stora rånet i Stockholm för ett par veckor sen!



Jag skrattade som fan när jag såg det ! (Y)

/J

Hemkommen

denna dag har varit hektisk.

Historiaprovet gick bra, var två frågor som vi inte berört på lektionerna alls.. men som tur var så kommer man ihåg svaret sen nian (Y)! jag svarade på frågorna och skrev en lite irriterad kommentar(A) var bara tvungen:P

efter att ha hjälpt Sandra med lite matte så åkte jag hem för att få låna bilen för att ta mig till träningen i Edsbro, påvägen upp så plockade jag upp Matte och Alex i Rimbo så dem kunde hänga med. fan vi måste dra iväg och göra nåt till helgen känns det som! vore trevligt.
Träningen kördes i snö/regn/hagelstorm. jäkligt kallt från början men sen när man fått upp värmen så ville man köra i enbart t-shirt och shorts. kanske tur att man inte gjorde det? jaja.

Nu sitter jag här hemma och har inte mycket för mig alls, undrar vad man skall hitta på. nån som har någe förslag ?

/J

Prov

nu är det dags att gå och göra provet... Önska mig lycka till!

/J

Plugg

jag hann inte skriva någonting igår, så jag ska försöka ta igen det lite nu, gårdagen bestod av skola, hem och käkade mat. sen vid 21 tiden så blev det en tur till gymmet i en timme. riktigt skönt att göra av med lite energi och få tänka lite. det slutade i att jag gjorde någonting jag borde ha gjort för länge sen! nu så får vi se vad som händer, men allting känns mycket bättre och det kommer bli riktigt bra, det har jag bestämt!

nu ska jag fortsätta med mitt historiapluggande, provet är i eftermiddag och jag känner mig inte säker på allt ännu. så vi hörs senare!

Ciao!

/ J

hej hej från mig ( Detta var då Anna Oldmark som ville hälsa (=)

Tankeställare

tänkte bara säga en sak som en polare sa. eller rättare sagt Citera!

"det är skillnad på att äta och att äta-som-joakim-rödin" citat från Tobias Karlsson

Så nu vet ni alla det också! ^^

/J

Hemma

hemkommen från gymmet, körde ben idag igen. körde det i torsdags tror jag det var. jag har som sagt lovat mig själv att jag skall köra mycket ben under vintern för att öka upp styrkan där.

nu sitter jag här och chillar med 3 doors down som bakgrundsmusik, avslappnande. ska skriva lite träningsdagbok nu också. ska försöka vara seriös med det så jag ser hur långt fram jag går under hela vårsäsongen.

vi hörs säkert senare!

/J

Bra tippat, nästan

God morgon alla!

idag så vaknar man upp med känslan, vad fan hände?
jag tippade 2-1 till Sverige.. jag hade dessutom fått rätt om båda våra mål blivit godkända..
Tyvärr så var det ena offside även om man vill förneka det. om den andra bollen är över linjen det kan jag inte säga, och jag fattar inte hur domaren kan göra det heller.. som Zlatan sa "han måste ha en JÄVLIGT vass syn!"

Danmark vann inte rättvist men dem vann... det är som sagt det som räknas i Sportens värld.
Domaren var kass åt båda hållen, helt ärligt. jag skyller inte på domaren, för det var inte han som gjorde så att vi förlorade egentligen. men han var ju SJUKT kass. åt båda hållen, blåste sönder matchen och förstörde ALLA närkamper, det kändes som en match med 6 åringar där domaren blåser för att någon ramlar på ett oknutet skosnöre! så värdelöst, vart är kampen ?

aja, Portugal körde senare över Ungern tyvärr så just nu finns vårt ända hopp hos Malta, MALTA! som inte gjort ett enda mål under detta kval. hahaha vi är som sagt utslagna ur kvalet för första gången sedan 1997... tragiskt..

Nu ska jag gå och försöka hitta nåt att göra under dagen!

/J

we are gonna be up all night!

Tagga, tagga!

dagen kommer bestå av uppackning av lådor.. ^^
besök av mina två morbröder!
Gymmet, dags för ljumskar och handleder att få sig en rejäl omgång!
sen kommer vi till det viktigaste på hela helgen! ni borde kunna gissa vad det är.

Danmark - Sverige på parken i Köpenhamn! tyvärr kan man ju inte vara där men jag skall tamefan se det på tv!
Sverige vinner med 2-1 men Danmark kommer göra första målet..
det är vad jag tippar.

någon annan som har nåt förslag på slutresultatet ?

/J


Godkväll

Jag har egentligen ingenting vettigt att säga, eller jo några saker kanske jag kan skaka fram!

Först, Göteborg vann igår över Gais! så jäkla skönt att dem hänger på AIK i toppen! jag vill att Elfsborg tar hem guldet men om dem inte gör det så får det inte bli AIK så är det bara!

Brynäs vann ikväll! med 2-1 vilket är grymt skönt! fortsätt mata nu!

sen så håller jag på att tagga inför Danmark - Sverige på lördag! fan vilket drag det kommer bli! sjukt viktig match!

sådär, nu har jag pladdrat på tillräckligt mycket om ingenting tror jag.

en sak till bara, Bubbelbadet idag var riktigt skönt vill jag lova ;)

/J

Phising

Jag vet inte vad jag ska säga, om jag ska skratta eller gråta.
Hotmail, Yahoo och flera andra Google & Microsoft mailbaser har blivit hackade, eller egentligen inte hackade. deras säkerhet har hållit men personerna som har blivit hackade har gett ut uppgifterna genom såkallad phising.

Hur kan man vara så du man lämnar ut sina inloggningsuppgifter? företaget som man har registrerat sig hos kommer ALDRIG fråga efter dem, för vill dem ha dem så tar de fram dem ur databasen. det har hänt så många gånger också. det pratas och skrivs om det hela tiden, överallt, hur kan man då göra det igen?...

Från början så var det "bara" cirka 10000 addresser som började på A och B men nu efter större undersökningar så pratas det om mellan 30-50 tusen addresser. i det stora hela så är det ju egentligen ingenting, med tanke på att de har flera hundra miljoner konton, förmodligen bra långt över en miljard konton. men det är ändå en säkerhetsrisk som heter duga att personer inte kan ta till sig av information som faktiskt är väldigt relevant att man använder sig av.

nu sitter många och tycker att "men det är ju bara ett hotmailkonto, klart dem kan få läsa det, det spelar inte mig nån roll." men eftersom att cirka 40% av alla internetanvändare använder samma lösenord överallt så säger det sig självt att det kommer bli problem.

men iaf, nu har iaf jag bytt mitt lösenord med tanke på att Företagen inte är säkra på att dem har koll på det än.
de råder alla att göra detta så gör det nu.
logga in på kontot och gå längst ner till höger, där finns det en knapp för användarkontot.
ändra lösen och var glad!

nu ska jag sluta mala på^^



/J

bubbel

jag är precis hemkommen från Skolan, eller inte precis, jag har varit hemma i 1½ timme nu. jag startade precis uppfyllningen av bubbelkaret, ska bli skönt att bara glida ner och slappna av med en bok! Denna dag har varit svinkall, både i skolan och utanför, dessutom så har matten inte varit det roligaste.. så jävla svårt.. fattar ingenting av någonting typ. det är bara y prim och y bis och allt annat skit där hela tiden..  Derivera 1/cos2x^2 blablablabla..

fysiken gick bättre där löste jag iaf en 4-5 tal så det ska jag nog klara av iaf!

men nu låter det som att vattnet börjar komma upp till kanten, så jag skall gå och göra allt klart.

See u later!

/J

Lunch

Lunch, det är gott det. Mickis och Torun skulle dra och käka pizza till lunch, så jag hängde med. allting slutade med att det var jag Mickis, Torun, Emma och Frida som drog iväg till Norrtälje pizzeria. men pizza är enligt mig så jäkla äckligt så jag kan nästan käka vad som helst för att slippa det. dessutom så är Sallad jäkligt gott så det var det jag käkade till lunch, Ost & Skinksallad med vitlöksdressing.

Så nu sitter jag här, mätt och belåten. Fatboysen (ungefär samma sak som sackosäckar) är riktigt sköna att sitta i och läsa fysik vilket är precis det jag gör nu.

men jag ska fortsätta läsa lite fysik nu. matten börjar inte förens om 2½ timme så...

/J

Mat

jag är hungrig som en varg! känns som att jag kan käka en elefant eller 2.. eller ja kanske inte så mycket men en bebiselefant iaf. sitter uppe på rummet och lirar poker. idag har det inte gått jättebra direkt. men gårdagens plusstatistik gör fortfarande så att min helg är på plus. jag känner tacosdoften stiga upp för trappen.. luktar så enormt gott!
titta på denna lixom:O

 

Det vattnas i munnen av den bilden.. speciellt när man känner doften av det!

 

Aja nu ska jag ner och se om det finns nåt att hjälpa till med innan jag får börja äta upp det!

 

/J


Reklamsnutt!

I feel Greeeeaat!

 

Fick denna av Henke! haha hyffsat sjuk men skön!

 

/J



Update

nu sitter jag här, jag vet, jag har varit kass på uppdatering.. Sandra påpekade det igår ;) kolla in hennes BB (inte bilddagbok, utan bildblogg^^) det är bara du som kommer på en sån onödig förkortning Sandra!

 

Den där är rätt skön ;)

 

Nu ska jag iväg och köpa dator med farsan! skriver sen!

 

/J



Jeans

Jeans, nåt jag behöver minst ett till par av. helst innan imorgon!

jag får hoppas att jag hinner köpa det imorgon och även hinner klippa mig. det borde gå. om jag åker tidigt för att klippa mig =)

någon som har några tips på jeans ?

/J

Internet

I´m Up and running again!

ja, såhär är det, när jag var i skolan i tisdags så märkte jag att mitt internet inte var direkt snabbt.. så jag började misstänka att min kvot på 10 gb/månad hade överskridits. så efter ett samtal så fick jag det bekräftat av Tele2.

mina bröder har använt mitt internet.. de har använt upp cirka 20% av min kvot. aja det var ett misstag som de fått höra om nu;P

men iaf. när dem segade ner internetet så kunde jag inte ladda några sidor på internet.. kunde bara kolla min mail via mailprogrammet och vara ute på MSN, nåt mer gick inte..

men nu har jag fått nya fräscha 10 gig! underbart:D  jag lär inte hinna använda upp dem innan vi får vårt internet till huset inkopplat! (sker om typ 10 dagar)

Idag har jag iaf fixat i rummet och dömt en match, det är så jäkla kul att döma, speciellt när man känner att man gör bra matcher. förra matchen var riktigt bra och denna var inte långt ifrån, även om denna var lättare att dömma.

Motståndarlaget och deras tränare var typ lyriska efter matchen. (låter som skryt men lite stolt måste jag väl få vara ?:O). ska sägas att de förlorade dessutom.

jaja, nu ska jag sluta prata om det:)

jag funderar på att sova, har en lektion imorgon som jag kommer plugga hemma på istället, sen ska jag åka och kolla jeans (nån som vill med och kolla kläder?) och förhoppningsvis fixa lite mer i rummet.


/J

RSS 2.0