Näst sista dagen

Idag så var det den sista dagen på teorikursen men den näst sista kursdagen. vi har en dag när det är konditions och löptest. än så länge så är testerna väldigt enkla men om man ska uppåt i nivå så blir de riktigt svåra faktiskt. jag vet inte riktigt vad det är för tester då men nu så är de extremt enkla iaf.  men dagen idag bestod av mer teori och sen en del praktiskt angående AD:s (Assisterande Domare). det var kul och intressant att få reda på vad för saker de faktiskt utför utan att man som spelare eller publik märker det.

Vi fick dessutom reda på att matcherna som vi skall få vara AD på (gamla namnet är linjeman) är under planering och att de redan hade 2 matcher där vi ska få vara med. jag hoppas på att jag får en av dem.

att vara AD är ett svårare jobb än att vara HD (huvuddomare). man har flera saker man måste hålla koll på samtidigt som man måste hålla sig lite i bakgrunden så att man inte går in och styr och ställer så att HD:n får problem. men det ska bli kul att testa på och fortsätta utveckla sig:)

/J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0