saker som aldrig händer

vad säger ni, om man använder skyddsglasögon, ska man vara skyddad från splitter i ögonen då? jag tycker faktiskt det.. men dessvärre så har jag bevisat motsatsen idag, när jag och Johnny plockade ner en lekplats i hässelby idag så skulle jag kapa lite järnrör men efter 30-40 minuter så känner jag hur det sticker till ordentligt i ögonen, ont gjorde det också.. fort gick det och så var dagen förstörd, det var bara att åka till danderyds sjukhus för att spola ögonen från hjärnflisorna som letat sig under skyddsglaset.. efter att ha blivit vidareskickat till fleminggatan och några specialister så lyckades de spola ur ögonen och scanna dem för att sen kunna konstatera att ögonen mår bra! skönt att höra det, dessvärre så kan det vara irriterat i några dagar framöver.. :/

det var det mesta av min dag faktiskt..
på hemvägen så bestämde jag mig för att starta ett till sparande utöver det jag själv sparar undan, så jag drog till swedbank för att fixa det.. men vad har hänt då? jo hela deras system har havererat och inget sparande kunde startas...  aja det får jag ta tag i imorgon om jag hinner det innan bion med Matilda:)

det får ses som en sak som inte är så viktig imorgon med tanke på planerna ;)

jag hoppas jag hinner skriva imorgon!
Ciao
/J

Kommentarer
Postat av: Carro

Kul att du skriver igen:)

Nu får du ju berätta din roliga hemlighet:)

Kul att se att du verkar må bra och vara lycklig...du har ju haft en del "downs" har jag förstått så det är roligt att det verkar vara "up" nu.

Kram...

2010-11-17 @ 12:40:13
Postat av: Jocke

jag ska försöka iaf :)

nej det kan jag inte göra;) men jag kommer skriva ut det när jag väl får! om jag får^^

ja just nu är det bara "Up", får hoppas det fortsätter så. ditt liv verkar ha blivit betydligt mer "up" också ! skönt att det är fler som får det bättre . Kram!

2010-11-18 @ 20:30:39
URL: http://jrodin.blogg.se/
Postat av: maaaalin ;)

bli tillsammans med matilda nurååååå ;)

2010-11-21 @ 00:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0